Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto filmu je ústřední téma soubojů - duely zkrátka nebaví a jsou odsouvány na druhou kolej. Záporák nemá pořádný charakter. A zbytek je už zajeté klišé - hrdina se zaplete do nějaké konspirace a nakonec hru zboří tím, že je zkrátka výjimečný. Jedno malé plus za docela překvapivý vývoj děje, rovnou ve dvou případech, z nichž jedna je konečná pointa. Jinak? Absolutně žádný zázrak. 30% ()

movie 

všechny recenze uživatele

Strýček Sam, rozuměj L. Jackson, se rád za nějaký drobák propujčí leckjaké béčkové taškařici. V případě ARENA se pak jedná o ryzí "cormanovku", která připomene snímky jako DEATH RACE 2000 apod., zde nepříliš dobře režírovanou debutantem a v běžné profesi tvůrcem visuálních efektů Jonahem Loopem (jeho režijní počin je to do roku 2017 zatím poslední). Nenáročná taškařice o tom, jak proti sobě v různě modifikovaných arénách (od 2. sv války po samurajské orgie apod.) bojuje různý mix k boji zákěřně nucených a nesvobodných individui, pak nejvíce selhává v tom, že se bere místy možná až příliš vážně. Což je docela škoda. Samuel L. Jackson je pak zdaleka to nejepší, co vás v tomhle filmu čeká. Je tedy vhodná otázka, zdali je nutné se dívat na vše, k čemu se Jackson propůjčí, byť jeho výstupy jsou velmi zábavné. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice se to může zdát jako stokrát recyklovaná srajda, ale já se u toho celkem bavil. Mám rád tyhle ty krvavé souboje na život a na smrt, zvlášť když se okolo ochomýtají celkem pěkné děvčata a tady si s nahotou hlavu nelámali. Taková nahá Katia Winter by stála vážně za hřích i trochu té bolesti. Horší už to bylo s přehnaností a nereálností samotného příběhu.  To co přežil náš hlavní hrdina „hasič“, to by nezvládl nikdo – snad jen Rambo. Tolik smrtících zranění a on se z toho vykulíroval a ještě „zasunul“. Nezbývá než přivřít oko nad absurditou a pokud chcete u něčeho relaxovat během prochcaného dne, tohle by mohla být jedna z možností. Žádná sláva, normálně bych dal cca 40%, ale za ty ženské a toho sériového plešatého psychopata jednu přihodím. Paradoxně tu byl Samuel L. Jackson tentokrát spíše jeden z nejslabších článků filmu – ale zase posloužil jako lákadlo (jeho jméno). Slabých 50% ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Arena. Stručný, jasný, všeříkající pojem, který by měl být zosobněním toho, co představoval v 80.-tých létech. Já nechci vidět "osmdesátky", ale aby to celé bylo přetaveno do moderního hávu (viz.: Neporazitelný 2 a 3). Ale ono ne. Arena vypadájako něco mezi "Zabij, nebobudeš zabit" a "Rally smrti 2". Režisér neumí natočit efektní souboj. Ano, krve je dost, ale nevychutnal jsem si ani jeden úder/kop. Souboj s mečema-to tam mohli dát rovnou Seagala a za kameru Hickoxe. Shit, shit, shit. Děj je furt stejný. Hrdina je zajat, je nucen bojovat v areně s tím, že pokud 10x vyhraje, dočká se vítězství...On už tenúvodní zápas se sekerama dával leccos tušit... Zpomalené záběry na protivníky jsou efektní, ale pak to zprasí střihač a je z toho další "vandammovka" posledních let. Takže, kdo další prosím? ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Děj úplně vymletý, bitky úplně obyčejné, hlavní představitel velmi nesympatický, přesto to není filmová břečka typu Asylum, proto dvě *. Jackson na starý kolena bere i podřadné role, tohle snad nemá zapotřebí, ale já ho nikdy nemusel, takže mi to je u zadku. Jinak nevidět, znamená o nic nepřijít. Jen na zabití času. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)

Reklama

Reklama