Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (289)

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem nějaký seriál, který mě zaujme hlavně kvůli sympatickým postavám. Mám totiž právě rozdívaného Preachera, kde je hlavní postava nesympatický kněz, dále Hannibala, není třeba komentovat a Outcast, kde je zase feťák... A tady jsou všechny postavy sympatické.. ale na druhou stranu, no, ehm... 1. série je nudná, řeší se hlavně vztahy. A to vždy vede k něčemu, co může "A" zneužít. Ale pilot byl zajímavějíší, než zbytek. Finále napínavé. 35%. 2. série O hodně lepší. Více napínavějíší, méně vztahů, více napětí. Ať už kvůly zmizelé doktorky Sullivanové anebo kvůli naháňky "A" v lese. + obstojné finále... Hodně to láká na další díly, hlavně teda vždy těch posledních 40 vteřin na konci každého dílu. 55% Nejlepší mi příjde Spencer :). 3. řada: Oproti 2. určitě pohoršení. 45% 4. řada - Zase lepší, na úrovni 2. řady. Skoro vůbec se neřeší vztahy a jsou zde zajimavějíší a nečekanějíší zvraty než v předchozích řadách. 55% Spencer už není tak sympatická a moje oblíbenkyně je Hanna. Pátá řada se taky pěkně rozehrává. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Jak už zmínila má kamarádka Pretty Little Liars alá zoufalé manželky v young vydání. (přesně tak psal i "Tom Riddle") Kupodivu mi seriál přirostl k srdci a líbí se mi napjatá atmosféra a odkrývání pravdy "kdo se skrývá pod písmenem - A". Při shlédnuté půlce první řady jsem byla vytočená že se naopak situace stále víc zamotává a výsledek, odhalení v nedohlednu. Naopak spíš vzbuzují u diváka další možné dohady a podezřelé. Co dodat začínám druhou serii ...a snad i ta potěší mé oko, nabaží srdíčko tajemstvím a pletichařením. Třetí sezóna je pěkně svižná a úžasná. Trochu mě naštval Toby v A-Teamu, to jsem opravdu nečekala...zatím se domnívám že je možné že Alison stále žije a že v tom hrobě leží úplně nikdo jinej. Who the hell is A ??? Oblíbené postavy: Aria, Ezra. Shlédnuto serií I.-V. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Pretty Little Liars jsem začala sledovat někdy v roce 2012 a kdybych ho měla hodnotit v té době, asi bych byla pořád celá vedle a dala mu 100% uplně bez pochyb. Dneska už je tento seriál u 7. série a musím říct, že s každou novou sérií je to nudnější a nudnější a když přijde na celý koncept, ten už byl dávno prozrazen v několika sériích předtím. Takže teď je všechno docela dost předvídatelné a už se ani nemáte na co těšit, protože je to všechno pořád dokola a už to postrádá tu originalitu, s kterou ten seriál uplně na začátku přišel. A je to škoda, vždycky mě tento seriál hrozně bavil, ale dneska už nemůžu hodnotit tak, jak bych hodnotila tenkrát. Dávám 75% a to jenom proto, že i přes to všechno mám určité vzpomínky na tenkrát zmiňovanou dobu a taky proto, že herecké obsazení mi vždy přišlo sympatické a příjemné na koukání. A hudba byla taky vždycky super. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem od seriálu nemohla odtrhnout oči, ale časem mně to nějak přestalo bavit. Stále, ale patří k mým nejoblíbenějším seriálům už jen proto, že je to celé takové záhadné a tajemné a přitom to není strašidelné. Častokrát už jsem si myslela, že jsem všemu přišla na kloub, ale nakonec zjistím, že je to vlastně úplně jinak a ta nevědomost, kdo je A. je prostě nejlepší. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl slibný, vypadalo to na zajímavý seriál odkrývající tajemství. Jenže v dalších dílech se už nic neděje. Holky řeší svoje vztahové či rodinné problémy, sem tam dostanou SMSku od tajemného A, který z čiré logiky musí být nadpřirozená bytost, aby věděl všechno a dostal svoje hlášky všude možně. Holky místo aby pořádaly na svého trýznitele hon nebo vymyslely past, jenom tupě zírají a tváří se vyděšeně - pokud to dřevěné ksichty hereček dovolují. Někdo to přirovnává k Zoufalým manželkám, ale tento seriál není ani vtipný ani napínavý. ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (47)

  • Představitelka Alison Dilaurentis Sasha Pieterse byla v pilotním díle mladší než postava, kterou měla ztvárnit. Sache bylo 13 let, zatímco Alison 15. Věkově se pak představitelka se svou postavou sešli v 5. sérii, kdy obě dosáhli 18 let. (Hollka)
  • Časopis Entertainment Weekly označil seriál jako kombinaci filmové série Tajemství loňského léta a seriálu Super drbna (od r. 2007). (Olík)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama