Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Chlapec potká dívku, zamiluje se do ní a ze světa je rázem lepší místo. Tak tenhle námět by nedostal cenu za originalitu ani od neandrtálců. Přesto, že je to provařené téma, film ho zpracovává zajímavým způsobem. Bolestivé tápání citlivého teenagera se prolíná s jeho první milostnou zkušeností a proto zákonitě dojde k několika karambolům, které můžou poznamenat na celý život. ______ Ne všechny scény a zejména dialogy jsou uvěřitelné. Zněly by líp od starších hrdinů. Občas probleskne i známé klišé. Co ale jednoznačně převážilo mé hodnocení k vyššímu počtu hvězdiček, byl dechberoucí výkon F. Highmora. Ten kluk z Továrny na čokoládu vyrostl a přesto neztratil svoji bezprostřednost. Umí pohledem vyjádřit víc, než by jiný dokázal dlouhým monologem. Já mu tu trýznivou, marnou lásku prostě věřila! /4. 3. 13./ ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Príbeh podivného študenta a lásky trošku inak a zaujímavejšie ako po hereckej tak dejovej stránke. Je to príjemnejšie spracovanie než typovo rovnaké filmy avšak výraznejší prelom to určite nepredstavuje. Povedal by som, že je to filmík, ktorý vôbec neublíži a rýchlo zbehne v hlavnej miere vďaka sympatickej Emme Roberts, ale jedno pozretie bohate stačí :). You know we're going to be together one day, we just have to sort through all of our messed up issues first, and you have a lot of girls to sleep with to get out of your system. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem si,že mě takové jednoduché a mnohdy ohráté a dohromady pospojované situace zaujmou...Ale podle mě to mělo své prazvláštní kouzlo, které mě nutilo občas uronit slzu a tu a tam se usmát nad pár dialogy a celkově jsem u tohoto snímku pocítila úlevu ba dokonce i mírný klid v duši...Mě se to prostě líbilo :-). ()

teutates 

všechny recenze uživatele

George, nepochopený depkař, který cítí, že je smrtelný „ehm“ odmítá spolupracovat s okolním světem, protože ve své podstatě nic nemá smysl, celý svět je proti němu... zkurvený umělec. Celé dni je tak čumí tím svým otravným dětským, bledým ksichtem někam do neznámá a v tom zbadá ji, Sally. Sally co by dívka z jiné společnosti si k němu jakýmsi zázračným způsobem najde cestu a jak jinak, najednou má vše smysl. V tady tom časovém úseku toho stihnou hodně, až nakonec George najde sám sebe, jak úžasné, poetické, mistrovské. Vysmrkal sem pár kapesníčku, podepkařil nad tím kolik lidi denně zemře, protože s tímhle na mně Goerge vybafl hned v úvodu a nakonec sem se dozvěděl, že vše dobře dopadne. Pozoroval sem to nejspíš proto, že mívám senilní neděle, naštěstí mně to opravdu rychle „pokaždé“ přejde. 2/10 Každopádně rozebral sem to jen tak povrchně, jistěže to mnělo hlouůubku. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná (ale fakt jen lehounce) romantická komedie ze středoškolského prostředí, kde nikdo netancuje, nezpívá, nehopsá a není vytrslej z maturitního večírku. Tenhle obyčejnej život umělecky založeného středoškoláka mi docela sedl a Alicia Silverstone - no nepoznala bych ji. Coz je dobře, když se herečka (i herec) dokáží občas netvářit tak, jak od nich divák čeká. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)

Reklama

Reklama