Reklama

Reklama

Toy Story: Command Center

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
USA, 2011, 2 min

Recenze (19)

bartias 

všechny recenze uživatele

Reklamní spot, který představuje "skutečnou" podobu hrdinů z Příběhu hraček, není žádný zázrak od Pixaru. Jako část marketingové strategie ale funguje skvěle. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Now what the fuck was that??? Loutková reklama od Mattela? Loutková reklama od Mattela! Na koho chcete v Čechách dělat dojem stop-motion animací? Naprosto kašlu na to, kolik hodin tím kolik týpků strávilo, tohle je prostě bezkrevná blbost, která ani náhodou nepřenáší na diváka/zákazníka ani ťuk z toho, co by mu měla dát hra s postavičkami v improvizovaném prostředí dětského pokoje, jako tomu je ve skutečnosti. A to snad musí pochopit každý, kdo stavěl vojáčkům pevnosti z PeBe nebo Lega se skutečnou železnou mříží z Merkuru:) Zbytečnost, která naštěstí nestojí skoro žádný čas. Narozdíl od sepsání varování před ní;) 20% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Docela obyčejná reklama na hračky z Toy story udělaná pomocí stop-motion animace pro Ayzenberg Group a Mattel. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Asi příprava na vstupák třetího filmu, ne? Previzualizace pro děti, podaná trochu jako reklama, možná previzualizace, která spadla ze střihačského stolu a někomu bylo líto ji zahodit. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvstáva tu otázka, čím to tie deti kŕmia? Táto hrôza vyzerajúca ako reklama a pritom taká primitívna zábavka u mňa pochopenie nenachádza. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jako amatérský stop-motion minifilm od dětí ve věku 10-13 je to fajn. Jenže tohle 10-letý děti nedělaly. A navíc je to reklama. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

To je opravdu neskutečně trapné. Má to jednu minutu, a to je jediný důvod, proč tomu dávám také 1 hvězdičku. Opravdu se nedivím, že na tom Hank s Allenem nechtěli spolupracovat. ()

blondboss odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto prípade musím dať takéto hodnotenie, nakoľko podľa môjho názoru reklamné spoty nemajú čo robiť pri filmových hodnoteniach, aj keď súvisia s nejakým snímkom. Toto bola ozaj len trápna reklama na hračku Buzza Rakeťáka a pokiaľ si to neplánujete kúpiť, tak je to zbytočné pozerať. 10 % ()

Reklama

Reklama