Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dnešní béčka už nemají ten šarm a půvab osmdesátkových kousků. Prostě moc čpí novotou. Ale i přesto je tohle zábavný kousek, kde je vidět nadšení pro věc. Je tam hodně krve, docela dost dobrých nápadů a hlavní hrdinka je sexy černovláska v minisukni. Dost mě překvapilo, že neukázala kozy a přijde mi to vůči divákovi nefér. Příběh o lovení korporátních managerů, kteří zavinili apokalypsu je roztomile debilní a finální masakr mě fakt pobavil. A dokonce vyhrabali i Gary Buseyho, který tam má bohužel jen velmi malou roli. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Moc nescházelo a dal jsem i plnej počet! Mary Death je kočka jaxviňa. Gun caddie je trefný zpestření. K tomu perfektní soundtrack á la Pulp Fiction. Moc pěkná a nápaditě zpracovaná komiksová grafika prokládající některé scény. Palec hore také za výběr vymazleného vozového parku. Svět, kde six-pack piv má větší cenu než prachy? Hell yeah! Hodně povedené béčko se svižným tempem, které jsem si užil od začátku do konce. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Lovci odměn mezi sebou soutěží o počet obětí, slávu a samozřejmě o co největší výdělek. Ukončují chamtivou vládu vyšší sociální vrstvy a naopak završují odplatu těch, co přežili vzniklou apokalypsu. Takový je svět tzv. Bounty Killer. Svět, kde nějaká Rada devíti začala vydávat zatykače na všechny zločince s bílými límečky, neboť oni stojí za vznikem podnikových válek, kterými se zabývají právě lovci odměn. Akční snímek natočený na základě komiksu, který v Česku bohužel nevyšel, a tím, jak je to celé zpracované, je to hodně znát. Jedná se o stylovou akční zábavu snažící se plně komiksová okénka oživit, což se kupodivu daří. Atmosféricky přímo o post-apokalyptické dějství nejde, i když aspekty post-apokalyptického prostředí daný koncept obsahuje. Tady je použito jen zákulisí válek, jak se u nás jednoduše říká, kravaťáků a nic víc. Snímek je tak až neuvěřitelně ambiciózní ve smyslu své fantazie a to se jedná o nízkorozpočtový projekt. Na výpravě to ve své jednoduchosti ani není znát. On je povedený i herecký ansámbl, u kterého je vidět, že to všechny bavilo a svou roli si každý užíval. K snímku musí být ten správný komiksový přístup k plnému uchopení, protože ne všechno dává smysl a ne všechno má ten správný dějový vývoj. Jako čirá akční komiksová zábava je to však plně uspokojivé. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51DYxXeotiL._SX317_BO1,204,203,200_.jpg ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Brutální komiksový krvák s černým humorem, který si bere vzor v Mad Maxovi i Sin City. A překvapivě drží pohromadě, některé černohumorné scény jsou skutečně vyvedené (nic pro slabší nátury, třeba souboj v přívěsu), ale hlavně je zde cítit nadhled tvůrců, kteří sebe ani film neberou až tak vážně, a tím jej odlehčují. Některé vtípky nebo repliky patří skutečně k tomu lepšímu. Pak je zde však pár ne moc vydařených scén a dokonce i nudných, časem i ta cákající krev začne být chvílemi nudná, a třeba závěrečný souboj má sice něco do sebe, ale člověk asi čekal i něco efektnějšího. Gary Busey nebo Beverly D'Angelo se filmem v podstatě jen mihnou, škoda. Zajímavý je nápad lovců manažerů, což je myslím tajný sen mnoha lidí, kteří pod podobnými týpky kdy dělali. Vtipné je i využití westernových prvků v moderní době - třeba zde místo dostavníku taženého koňmi máme skutečně velmi netradiční vozidlo. :-) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zfilmované comicsy mám hodně rád, ale tenhle mě skoro vůbec nebavil, protože mě nedokázal ničím zaujmout. Nezajímavý příběh, nudný děj, nezajímavé a nesympatické postavy a příšerná kamera. Nevím jak Bounty Killer vypadá na papíře, ale na "celuloidu" stojí dost za prd, řekl bych. Dvě z milosti - za žánr, za masky, za několik obstojných gore efektů a za dobrou scénu ze zvukotěsného kanclu na konci. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama