Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci - který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů. (valmez79)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (74)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Iron Sky: The Coming Race je film, ktorý by mohol byť chápaný len ako taká medzihra pred vyvrcholením celej trilógie, na ktorú snáď nebudeme čakať ďalších sedem rokov. Problém je však v tom, že je celý dej veľmi kostrbatý a chýba mu jasná dramaturgia, ktorá by dokázala jednotlivé pasáže navzájom vybalansovať do potrebnej rovnováhy. Pridajte si k tomu nepresvedčivé herecké výkony niektorých hlavných protagonistov a čoskoro prídete na to, že film nezachráni ani Udo Kier v sedle tyranosaura rexa. Hudba tentoraz vhodne nedopĺňa obraz, avšak efekty zostávajú na špičkovej úrovni. Naozaj sa zase nechce veriť tomu, že sledujeme biják v európskej produkcii, nie hollywoodsky blockbuster za stovky miliónov dolárov. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rád bych řekl, že Timo Vuorensola tímhle vlastně pohřbil sám svůj „projekt“, ovšem on ani první díl nebyl žádná sláva, jak zvěstovali někteří uživatelé. Byla to místy zábavná ovšem z větší části neskutečná píčovina. Druhý díl už byl jen trapná píčovina. Chyba první: Julia Dietze byla tahounkou jedničky, tady jen přicmrndávala, moc prostoru nedostala, ubylo vtipných momentů, přibyla všudypřítomná trapnost. 2) mega píča prezidentka a největší otrava z jedničky tu byla zas. Černoška s Rusem alespoň občas dokázali vykouzlit úsměv, návrat a dvojrole Udo Kiera potěšila – no a pak tu máme to panoptikum Vrilů ve středu Země (Hitler, Stalin, Mark Zuckerberg, Margaret Thatcher, Caligula, Úsama bin Ládin, Steve Jobs (který tu měl dokonce sektu svých uctívačů – pěkní čuráci), papež Urban II a další ocasi. Nacistické vzducholodě a UFO lodě vystřídal vycvičený tyranosaurus či triceratops coby zápřah do vozů. Jinak ale kupa škváry, trapnosti a zmaru. 30% ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ježíši, co tady blbnete? Stejně jako jednička si film dělá prdel stejně ze sebe jako z diváků. Tady se víc vrazilo do efektů a výpravy a výsledek je znát. Hodně se trefovalo do dnešních problémů a myslím, že fakt povedeně. Líbily se mi herecké výkony, málo známé tváře se celkem předvedly... no ona to musela být asi i zábava tohle točit... za mě super. A rád bych vyzdvihl hudbu!! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem regulární pokračování a hromadu nekorektního humoru jako v #1... tady jsem se dočkal všeho všudy 3 max 4 vtipných momentů, jinak to byl takový zvláštní slepenec něčeho co jsem nepochopil. Přišlo mi, že autoři ohromeni úspěchem #1 vypustili trailer který navnadil na rozvinutí zápletky (nacisté krom toho, že osídlili měsíc si osvojili i klonování a-la "jurský park") a pak jim došlo, že ani neví o čem by to mělo být a tak udělali divný restart celé myšlenky a vzniklo tohle... veškeré kouzlo bylo rázem pryč a dokonce i popřeli sami sebe (našel jsem několik rozporů oproti #1). A ten závěr (Rusové na Marsu!?) ten vše jen potvrdil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Co se stalo s ostatními?" „Hitler je sežral!" Bláznivá parodie na sci-fi příběhy s řadou odkazů - Poslední večeře Páně, Indiana Jones (Dobyvatelé ztracené archy), Cesta do středu Země, Star Wars či hledání sv. Grálu jsou jen ty nejkřiklavější. Příjemný vizuál, jednoduchý příběh a nesmrtelný Udo Kier. Celkově podobné prvnímu filmu. Na jedno podívání a na odreagování dostačující. A rudý Mars si logicky museli zabrat soudruzi z Ruska.... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Na film se vybralo přes 600 tisíc dolarů na Indiegogo.com. Za vyšší příspěvek vás mohl ve filmu např. sežrat T-Rex. (BloodMax)
  • V závěrečných titulcích se objevují kresby z Voynichova rukopisu. Jedná se o tajemnou ilustrovanou knihu napsanou neznámým písmem, která je předmětem zájmu mnoha kryptologů a má spojitost s českými zeměmi, jelikož zde byla možná napsána. (pajik)

Reklama

Reklama