Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (CinemArt)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

bourec 

všechny recenze uživatele

Filmy o návratech do rodnej míst,nebo do míst,kde člověk zanechá nějakou stopu,neni moc,a hlavně ne těch lepších.Bohužel film Crowa je z kategorie horších,hlavně co se týče scénáře.Je to strašně nemastný,neslaný.A to si myslim,že kromě Coopera(můj oblíbenec)hrajou všichni solidně,a leccos zachraňujou,ale ten příběh je hrůza.40%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Problém byl patrně už v tom, že si scenárista neujasnil hlavní myšlenku. Film vzbuzuje dojem, jakoby se autor předlohy nechal vést směrem, který ho právě v tu chvíli napadl, takže se řeší milion podružností, žádná podstatná a film nemá ani jednotné vyznění nebo důvod, proč ho vyprávět. Sledujeme nepříjemně rozplizlé vykecávání se, pseudo milostný příběh a nějaké asi antimilitaristické poselství, které je ale tak hloupé, že by neobstálo ani ve filmu pro děti. SHRNUTÍ: Žádný domorodý král by nikdy neměl věřit bělochům. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Film bez přesahu a po shlédnutí jsem měl pocit, že jsem na něj koukal zbytečně. Táhlo mě k němu široké a výtečné obsazení, které nemá slabý článek a bez nich by snad ani nemělo pro běžného diváka smysl koukat. Bohužel se čím dál tim častěji stává, že se naláká na známé tváře, kterých je pro podobnou slabotu škoda...50% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Co je to tady zase doprdele za všudypřítomnou nevraživost a liché kecy? Kecy typu "prázdný film, film o ničem, kromě hudby a prostřední nic nového, nudný film, divíme se, že tolik hereckých es na tohle kývlo" a plno dalších blábolů?? Někdy mi vážně zůstává rozum stát nad náročností průměrného filmového diváka, který tu odsoudí x průměrných a možná i nadrpůměrných filmů a pak jde v klidu prdět do gauče k tv Barrandov, kde mu největší hovado současnosti předkládá na talíři snůšku lží a podsunuje něco naprosto irelevantního, deamogického a ultra blbého. Tak já nevím - co čekám od filmu, tvářícího se jako romantická komedie, ale přitom jde o seriózní lidské drama? Asi to, že ve mě ti herci vzbudí dojem, že ke všemu ve filmu skutečně dochází, že mezi jednotlivými aktéry probíhá jiskření, smutek, radost, zklamání a mnoho dalších pocitů. Já jsem to tady teda dostal zcela s přehledem. A kdo jiný by měl dobře hrát, než tři asi nejobsazovanější herci dnešní doby? Navíc pod vedením režiséra Crowea. Film je fakt dobrý, hodnocení absolutně nechápu.....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

Velice průměrný film, se skvělým obsazením a báječnou lokací. Je to příjemné, místy vtipné, ale že by šla cítit nějaká energie a dynamika mezi Bradleym a Emmou, to jsem já nezaznamenal. Už jen kvůli obsazení to stojí za to vidět. Tákže 70%. Fuck her right in the pussy ! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na havajskom ostrove Oahu, kde sa nachádza hlavné mesto Honolulu a tiež vojenská základňa amerického námorníctva Pearl Harbor. (MikaelSVK)
  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama