Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Akret 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený film, který neměl ale vůbec smysluplný obsah (v podstatě obdivuji toho, kdo sepsal obsah filmu do úvodu, neboť já bych to nesvedla). Občas se mluví něco o vesmíru, satelitech a raketách (je tam asi nějaký problém) a jelikož raketa na konci vybuchne (tím, že do ní nahrajete program s dost starými písničkami), tak tam asi problém byl. Občas se mluví nesmyslné věty o místním božstvu a legendách, zakončené slůvkem „Aloha!“ (když se teda film odehrává na Havaji) a pár naprosto zbytečných osobních zápletek do toho. Žádná scéna nenavazuje ani dějem ani myšlenkou, takže když dojdete v půlce filmu, nebude vám předchozí část nijak chybět. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Filmy o návratech do rodnej míst,nebo do míst,kde člověk zanechá nějakou stopu,neni moc,a hlavně ne těch lepších.Bohužel film Crowa je z kategorie horších,hlavně co se týče scénáře.Je to strašně nemastný,neslaný.A to si myslim,že kromě Coopera(můj oblíbenec)hrajou všichni solidně,a leccos zachraňujou,ale ten příběh je hrůza.40%. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Má to celý gang velkých herců i jedinečný havajský prostředí, přesto se místo pohodový pěkný oddychovky jedná o podivnou příběhovou nijakost se slabou chemií, která nijak (snad krom úsměvu Emmy Stone) nefunguje a propadá do ztracena. Byl jsem naivní, ale konečně mi to nebude zabírat ten kousek místa na disku. Aloha State si zaslouží mnohem lepší filmy. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že takhle obsazená věc, je takovou kravinou. Cooper, Stone, mcAdams, Murray, Baldwin, McBride a stejně nic z toho. Dlouho jsem neviděl horší blbost. Tvůrci na vás vybalí příběh několika lidí, kteří mezi sebou mají nejaké vztahy z minulosti, kterým ale vy vůbec nerozumíte a nikdo vám je nevysvětlí. Do toho tam běhá afektovaná vojačka Emma Stone a snaží se sbalit opuchlého Bradleyho Coopera. Vývoj postav je nula, vývoj příběhu je nula. Ztráta času. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Politika, armáda, rakety a láska na Hawai podané jako takové odlehčené drama, či co. Mám tyhle mezitvary docela ráda, ale po shlédnutí Aloha jsem si řekla jen: proč? Vlastně to bylo už během sledování. Nic mi to nevzalo, ale taky mi to nic nedalo. Jsem mrzutá tim víc, že jde o režii Camerona Crowea. Kam se poděli okouzlující Singles? Kam se poděla podmanivost Almost Famous? Každý jeho další film je mi vzdálenější. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama