Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

pepo 

všechny recenze uživatele

Pokial sa Crowe pohybuje na svojom piesocku vztahovej dramedy dokaze vycarovat (zhruba 3) super sceny. Zvysok je vsak nevyrazne a matne blato. Ta ustredna zapletka je tak neuveritelna hovadina, ze som neveril vlastnym ociam. A stale nechapem ako sa podarilo na podobne zly scenar uchmatnut tolko super hercov, ktori ani nemaju co hrat. 4/10 ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to víc, než ´oscarové´ a rovněž hawaiské Děti moje. Podle hodnocení je film průšvih, ale pokud pro vás Cameron Crowe něco znamená, tak vás to absolutní neočekávání může příjemně překvapit (jako mě). Jemný film, který mě nenudil ani chvilku; parádně zahráno (scény bez řečí jsou skvělé), dobrá atmosféra. Opravdu nevím, co bych vytkl. Občas je třeba vidět takovýto bezkonfliktní film (pro někoho to ´bezkonfliktní´ může být zároveň varování). ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Má to celý gang velkých herců i jedinečný havajský prostředí, přesto se místo pohodový pěkný oddychovky jedná o podivnou příběhovou nijakost se slabou chemií, která nijak (snad krom úsměvu Emmy Stone) nefunguje a propadá do ztracena. Byl jsem naivní, ale konečně mi to nebude zabírat ten kousek místa na disku. Aloha State si zaslouží mnohem lepší filmy. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Názorná ukázka toho jak mizernej scénář a naprosto mimozní dialogy, nezachrání ani plejáda áčkovejch herců. Nevím na čem Cameron Crowe ujížděl když to psal a režíroval, ale je mi líto těch co mu díky jeho předchozím úspěšným filmům uvěřili a do tohodle dílka se upsali. Nemluvě o nás chudácích, co jsme se rozhodli se na to kouknout. Děj a dialogy samotný místama doslova nedávaj smysl a když říkám místama, myslím asi tak 3/4 filmu. Díky bohu za modrý oči Bradley Coopera, kterej se snaží vystačit si s málem, úsměv Rachel Mc Adams a kukuč Emy Stone, jinak bych šla s hodnocením ještě níž. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak co jsem od Camerona Crowa čekal, ale tak nějak něco, co jsem moc vidět nechtěl. Je to už moc hezké, je to už moc líbivé a já mám pocit, že to napsal Nicholas Sparks a Crowe to jen převedl do filmu. Nebýt Emmy, který je pořád nádherná a úchvatná v každé roli, a Aleca s Billem, kteří nikdy nezklamou, tak ani nemá moc smysl se dívat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na havajskom ostrove Oahu, kde sa nachádza hlavné mesto Honolulu a tiež vojenská základňa amerického námorníctva Pearl Harbor. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno