Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Film, který se na jednu stranu tváří, jak boří stereotypy, aby je na tu druhou nejen nemilosrdně zneužíval, ale ještě se tvářil, jaká je to vlastně sranda. Na druhou stranu máme ty Vánoce a pánové si zjevně také zaslouží nějakou tu pohádku. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč bych jinak měla sledovat docenta andragogiky středního věku, jak balí Kuchařovou na kecy o askriptivním statutu. Očividně je to ten diamant zahrabaný pod kupou hnoje, který si zaslouží skončit s jedinou ženou ze sektoru manželek hokejistů, která má dostačující mozkovou kapacitu na to, aby se s ní nenudil, ale aby nehrozilo, že ho někdy předčí. (A mezitím se s ní může pochlubit všem svým filďáckým kámošům.) Proč by jinak Kuchařová měla bažit po chlapovi, který nedokáže zaplatit alimenty a trpitelsky spí se svými studentkami, si nedokážu vysvětlit. Zjevně je to také součástí mnou nepochopené humorné stránky filmu. Správnej dres je zkrátka špatný. Hodně. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocený film, současnou českou televizní tvorbu nesleduji, ale kdyby takto vypadala alespoň každá desátá ze současných komedií, co se běžně dostávají do kina, tak bych řekl, že to s tou českou kinematografií není zas tak špatné. Pro mě osobně velké překvapení a skvělá parodická jízda na hokejisty a jejich manželky, kterou když budete brát s nadhledem, tak jí odpustíte i tu její romantickou kýčovitost. Moje hodnocení 70%. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na Kuchařovou se sice docela hezky dívá, ale né když hraje. Jako herečka totiž často poleno. Takovej problém sice někdy mají i vystudovaní herci, ale to je jedno. Vypadá to, že i ona chce překročit svůj stín, stejně jako hrdinka tohoto filmu, ale moc jí to holt nejde. Příběh je to docela normální a koukatelnej, i když moc reálnej ne. Najdou se tam ale světly chvilky, třeba scény s Mádlem nebo Vladykou. Jinak ale lehce zapomenutelnej kousek, kterej myslim nikomu chybět nebude. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Mně to teda přišlo pohádkovější a zajímavější, než všechny letošní premiérové vánoční pohádky. Když už nic, tak jsem se celkem dobře pobavila. A nikdy bych nečekala, že to napíšu, ale Kuchařová hrála lépe než Mádl. Teď mě ještě napadla jedna souvislost: "A víš kdo s nima chrápe? Jedničkáři, Pepane, jedničkáři!" - Aneb jak z jednoho vtipu udělat celý film. :-D ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě občas připadá, že na naší televizní i filmovou tvorbu platí mnohem přísnější měřítka, než na zbytek světa. Správnej dres je naprosto pohodová romantická komedie s možná trochu moc přeslazeným koncem, ale to je snad jediný výraznější kaz. Mádl sice svojí postavou nesplňuje parametry hvězdy NHL, ale jinak potrhlého sportovce s fóbií z paparazzi zvládnul výborně a po stránce komediální film táhl. Jastraban roli zamilovaného profesora podal s přehledem a v kabinetu mu skvěle sekundoval Vladyka. No a na Taťáně Kuchařové sice bylo znát, že to není herečka, ale zase je to sakra hezká ženská a navíc postupem času jakoby získávala na jistotě, takže ani jí neni nic moc co vytýkat. To nízké hodnocení vůbec nechápu a film si ho rozhodně nezaslouží. 80% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)
  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)

Reklama

Reklama