Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych s klukama točil film, taky by se mi líbilo zavřít Shay Mitchellovou někde v podzemí na pitevně a nutit ji tam předstírat vyzívavě vystrašenou. Jenom doufám, že by mně došlo, jakou blbost jsme to ve finále udělali a nikdy bych po nikom nechtěl, aby tohle kdekoli produkoval. Kdo se u tohohle leknul, tomu se muselo zdát něco fakt příšernýho... (Vancouver, Kanada) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Díky prostředí, sympatickým hercům a slušným vizuálním efektům se Ve spárech ďábla vykřesal z průměru na o jednu příčku výše. Jako celek však nic zajímavého nepřináší a hororový fajnšmekr by se mohl i nudit. Já sice zbožňuju horory, ale nejsem ani tak náročný a ani  tak zběhlý, abych se za fajnšmekra považoval. Tudíž musím uznat, že film temnou a místy napínavou atmošku měl, a proto si aspoň tři hvězdy zaslouží. ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Z prostredia márnice sú všetky horory ako cez kopirák. Zápletka nový zamestnanec vs posadnutá mŕtvola je už taká obohraná, že nič nové, a ani v tomto filme, už nejde vymyslieť. Koniec priehľadný a predvídateľný, chcelo by to viac napätia a lepšie využitie temnej atmosféry, tak ako v o 2 triedy lepšom filme The Autopsy of Jane Doe. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

SAKRA LIDI ZASE TO VYŠLO!!! JE MI JEN 13 A PROŠLO TO!!! Povím Vám, že to v kinech ani nehlídají, pokud nejste extrémně malý nebo holka, která se nenamaluje ani neoblíkne jako 15 letá ku**a. Ale naštěstí jsem kluk. Tohle je můj 2. zakázanej vstup na horor! Opravdu pokud Vám je 13 i dokonce skoro 13 let, tak to zkuste!!! Šel jsem to zase kupovat a rozepl jsem si bundu, abych vypadal na 15. Šel jsem k pokladně a byl tam chlap a ženská, tak jsem šel k pokladně, u které byl chlap, protože jsem si myslel, že je větší možnost na úspěch. Řekl jsem trochu otráveně : ,,Dobrý den, 3 krát na Ve spárech ďábla.'' Ten týpek na to jen : ,,A bude nějaká studentská sleva nebo maté kartičku?'' Samozřejmě žádnou nemám, ale i tak jsem dělal, že ji hledám v peněžence a řekl jsem, že nemám. On pak ukázal na monitoru, že je volných asi 8 míst a že ty místa dá trochu doprostřed. Já souhlasil a prodal mi to! Šli jsme, štípač nám lístky štípnul a sedli jsme si na místa. Seděli jsme bohužel v 1. řadě, ale to ani nevadilo. HODONOCENÍ FILMU. Když jsem viděl trailer, tak mi bylo hned jasný, že to musí být horší než Tajemství smrti slečny Neznámé. Celej ten vstup a kupování lístků bylo mnohem akčnější a napínavější než tenhle film. Asi 3 krát jsem se lekl, ale pak mi došlo, o co se film snaží a pak jsem se moc nebál. Ve filmu bylo pár klišé. Můj kámoš se teda filmu bál. Postavy mi nějak nevadily, ale ani se mi nelíbily. Jediná dobrá postava byla hlavní postava Megan. Než jsem na tenhle film šel, tak jsem se asi měl podívat na hodnocení, ale u babičky není wifi, takže jsem nevěděl, že je film průměrnej. Kámoš se díval na informace ohledně toho, kolik lidí si zamluvilo místo a byly volný jenom 3 místa, potom u pokladny zhruba 8 a když jsme se koukali na film, tak nebyla ani půlka kina plná. Nakonec o to takovej zájem nebyl. Způsoby smrtí se pořád opakovaly, jen 1 smrt byla jiná. Konec byl od začátku jasnej a čekal jsem celkem od filmu víc. Tu ženskou snad nepálí oheň. Efekty byly dobrý. Když byla scéna na záchodě, tak za mnou seděli 2 lidi a za něma další 4 lidi a oni říkali : ,,Hele ona nespláchla! Tak spláchni to je slušnost! Spláchni! Hej ona nespláchla!'' Někteří lidi se i skoro celej film smáli. Ze začátku mě to celkem štvalo, ale pak jsem už taky nemohl a musel jsem se občas zasmát i já. VYHODNOCENÍ: PŘÍŠTĚ SI POZORNĚ ZKONTROLUJU HODNOCENÍ NA ČSFD!!! ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších hororov vzniknutý zo stokrát vyvarených surovín. Klišovitý príbeh bývalej policajtky, ktorá v akcii zlyhala (dosť retardovaným spôsobom) a ktorá sa snaží začať znovu ako laborantka v pitevni. Telo mladej dievčiny, ktoré našej hrdinke privezú na pitevňu je však nejaké zvláštne a je stále posadnuté démonickou entitou. Samozrejme že sa okamžite začnú diať nevšedné veci a pár ľudí okolo našej hlavnej hrdinky to čoskoro odnesie. Filmu chýba poriadna hororová atmosféra a nestane sa tu nič prevratné, čo by sme nevideli predtým. Očakával som aspoň niečo trochu šokujúce ako tomu bolo v Exorcistovi, ale to bola len ilúzia. Možno ako bonus sa tu pre chlapa dá považovať, že naša posadnutá Hannah Grace má moc pekné telíčko a vo filme chodí nahatá. Ale to je všetko. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)
  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)
  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)

Reklama

Reklama