Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Nepřesvědčivé. Nepřesvědčivé postavy, nepřesvědčiví herci. Pokusné hraní na slovní humor je dost kostrbaté. Případ se v podstatě dokončil sám od sebe aniž by detektiv v podstatě vůbec něco vyšetřil a odhalil. (po prvním díle určitě ne víc jak 2 hvězdy) edit (4 díly): Takové ignorantské mladé ucho by u policie dlouho nevydrželo... Třetí a čtvrtý díl jsou aspoň po stránce detektivní zajímavější a ne tak ploše jednoduché. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

že je to slabá napodobenina Castle, to je fakt až o žalobu......lenže.....všetko, čo mi na ňom vadí, tu nie je......a asi dvakrát za epizódu sa aj zasmejem, nehovoriac o tom, že české/pražské reálie ma na rozdiel od amerických/newyorských neiritujú......nuž vlk v rúchu baraňom je dobrá voľba na najhoršiu nudu ()

Reklama

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně! Viděl jsem sice jen jednu epizodu, ale co jsem viděl, bylo opravdu směšné. Herci mluví, jak kdyby je za to snad nikdo neplatil. Jinak si nedovedu představit, proč do své role dávají tak málo energie a emocí. Další možností je, že prostě neumí hrát. Co mě ale irituje ještě víc, je hudba. Do konce epizody jsem si nebyl jistý, jestli se tvůrci snažili hrát ne nějakou odlehčenější notu, nebo jestli to berou vážně. Rozhodně uděláte lépe, když si pustíte nějakou americkou kriminálkou, než abyste museli trpět u téhle spíše parodie. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Před odpadem zachránilo toto dílo u mně onen díl, kde je docela bez obalu předveden velký protikorupčník, filantrop a miliardář Janeček. No a taky trochu musím konstatovat, že Soně Norisové to v těch brýlích seklo, ocenil jsem její celkovou vizuální prezentaci (její outfity), takže asi nejhezčí slovenská herečka této věkové kategorie, která navíc podobně jako svého času Emília Vašáryová díky bohu nějak tak nestárne.... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Smutný příklad toho, když se dvě piče (scenáristky) a jeden čurák (režisér) dostanou k péru (pomůcka na psaní, též hovorově pyj) a vagině (kamera v Česku). Zahodit, smazat, spálit! Zkrátka zapomenout, že něco pod názvem V.I.P. vraždy existuje. Opravdu impresivní seriál, který vás inspiruje k tomu, jak správně zabít televizi. A pak být vyšetřován Patrikem Dělohou a Soňou Noklitorisovou. 0% ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama