Reklama

Reklama

The Sisters Brothers

(festivalový název)
  • Francie Les Frères Sisters (více)
Trailer 3

VOD (1)

Oregon, 1851. Bratia Charlie (Joaquin Phoenix) a Eli (John C. Reilly) žijú v divokom a nehostinnom svete vrcholiacej zlatej horúčky. Na živobytie si zarábajú ako nájomní vrahovia. Na rukách majú krv zločincov aj nevinných ľudí. Ak ide o zabíjanie, nemajú žiadne zábrany. Je to ich práca. Mladší brat Charlie je doslova rodený zabijak a prirodzený talent. Eli však sníva o normálnom živote. Keď ich najme zločinecký boss Komodor (Rutger Hauer), aby našli a zabili zlatokopa Hermanna Warma, ktorý ho okradol, začína sa neúnavná naháňačka z Oregonu do Kalifornie. Na ceste plnej nečakaných prekážok začne zádumčivý Eli prvýkrát v živote uvažovať o tom, či sa peniaze dajú zarobiť aj inak než zabíjaním ľudí. Náročná cesta vystaví oboch súrodencov nejednej skúške a preverí ich vzájomné putá. Alebo to bude cesta plná pochybností, ktorá všetko zmení a povedie k ich poľudšteniu? (TV JOJ)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (109)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Na westerny fakt moc nekoukám, ale s takovou hereckou sestavou, jakou se honosí tenhle, jsem nemohl odolat. A určitě nelituji, že jsem se na Bratry Sestrovy podíval, nejenže již zmínění herci jsou vskutku úžasní, příběh je celkem zajímavý a postavy dobře napsané, navíc padlo i pár docela vtipných hlášek, hlavně teda od Joaquina. Nic, co bych musel vidět znova, ale přesto jde o kvalitní kousek. 6/10 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hmm,som nerozhodny,co sa tyka hodnotenia tohto filmu,je skoda,ze tie novodobe westerny sa tocia stylom vela kecov,malo akcie,kde su tie stare cool zalezitosti z divokeho zapadu,co sa tocili este v minulom storoci v davnych casoch,ach jaaj,no nic,musim pochvalit herecke vykony,tie boli fakt na vysokej urovni,aj pribeh bol fajn,len miestami to bolo take uspavajuce,takze dam styri slabsie hviezdicky,ale prizmuril som obe oci...:-) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Láká hlavně obsazení a v tomto případě nemůžu říct, že by někdo zklamal. Zásluhu na tom mají i výborně napsané postavy, které dávají hercům solidní prostor. Špatná nebyla ani stránka příběhová, ale tady film dojíždí na to, že se Audiard snažil o netradiční uchopení žánru, což spočívalo především v až příliš častém filosofickém blábolení. Chápu, že tenhle prvek tu pro kontinuitu vyprávění být musel, ale z mého pohledu byl nadužívaný. Zkrátka to chtělo méně kecání a více střílení. Podívat se na to dá bez problémů, ale přece jen jsem čekal trochu víc. 70% ()

LordGrayDog 

všechny recenze uživatele

Komédia? Ale kdeže. Sama o sebe scéna s vyliatím toho sajrajtu do vody ma bude strašiť ešte dlhý čas. Film mi pripomenul poviedku z nedávneho filmu bratov Coenovcov “The Ballad of Buster Scruggs“ až na to, že v tomto filme nuda nehrozí. Skvelé, že do toho filmu napratali takých dobrých a obľúbených hercov ako je Phoenix a Jake. Palec hore. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Asi tak první třetinu filmu jsem se musela přinutit, abych vytrvala a nevzdala to, jak se to pomalu vleklo. Ovšem od návštěvy paní Mayfieldové to nabralo rychlejší obrátky a já se konečně z té letargie probrala. Ono to mělo také asi něco do sebe, nakonec proč by se konečně nemohlo občas upustit ve westernu od nekonečných stříleček. Tak jsem sledovala brášky a hlavně jak se to mlelo v duši Eliho. Úsměvná byla chvilka v hotelu se splachovacím záchodem, přemýšlela jsem jestli ten moment s broukem byl jako fakt a nebo trik a Charliemu mám za zlé, že si nečistil zuby jako jeho bráška. Ano, místy to bylo úsměvné, místy jsem byla smutná z různých ztrát. Nebyla to úplná klasika a proto možná i tu jednu hvězdičku přihodím i když na tom konci jsi Jacquesi malinko změknul. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 2. září 2018 na Mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách. (BMW12)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával na divokom západe, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v Európe, konkrétne v Rumunsku, Španielsku a Francúzsku. (MikaelSVK)
  • Western je typický americký filmový žánr, odehrávající se zpravidla na severoamerickém kontinentě. Ani u The Sisters Brothers tomu ostatně není jinak, akorát ani jedna lokace, kde se snímek natáčel, neleží na americkém kontinentu – točilo se ve Španělsku, Francii a Rumunsku. (Nine)

Související novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno