Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (868)

choze 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že jsem se nechal odradit od návštěvy kina, protože je to na stejné kvalitativní úrovni jako jednička. Další kopec cool nápadů a kulervoucí akce se sympatickými hrdiny a jednou památnou smrtí, bohužel i s dalším nevýrazným záporákem, zastíněným "zrádcem". Taky zamrzí, že Tatum a Bridges nemají co hrát, a Eltona Johna bych komplet vystřihl. A škoda Roxy, ta mi přišla víc sexy než princezna. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Britští Kingsmani se setkávají s americkými Statesmany, Colin Firth vidí motýly, Julianne Moore nechává umlít nepohodlné lidi do hamburgeru, Mark Strong se loučí zpěvem, Taron Egerton se potí u královské večeře a užívá si svádění na Glastonbury.. A divák se pořád solidně baví. Přehlídka absurdit pokračuje, už jednička pro mě byla určitě nejlepší Matthew Vaughn, který v mých očích dosud nepříliš umně kombinoval žánry a uspokojoval jen určité fandovské tábory. Totalstylizace pokračuje, drzé je to pořád, pravidla odpočívají v koutě, vizuální atrakce okouzlí, zahuštěné digitální triky už méně. Stejně jako přepálená stopáž. Dvojka je (logicky se to dalo čekat) přebujelá, což může vést paradoxně spíš k rozředění tohohle přitažlivého světa. Což se i místy děje. Ale opatrné čtyři * přesto dám. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se na tento film těšil. Jednička dá-li se to tak nazvat byla vážně ulítlá a sedla mi. Těžko se to pak navazuje, když laťka je vysoko. A nebudu napínat. Dopadlo to dobře. Nebylo to už tak dobré, ale bavil jsem se výborně. Záporačka Julianne Moore byla kouzelná a její záliba v designu padesátek :-) stejně tak i celá ta americko-britská patička zachránců světa. Ono už jen to UK versus USA nabízí celou řadu jiskřících ploch mezi starým kontinentem a vidláky z Nového světa :-). Diváka tak opět čeká porce slušné akce s výbornou kamerou i humoru. Toho mohlo být více! Hvězdu navíc dávám i za to, že ten humor je místy nekorektní a toho si v dnešní přiblblé době třetího pohlaví a celospolečenského uznávání jakékoliv úchylky jednotlivců - vysoce cením. Dnes jsem se např. v novinách dočetl, že vláda v Kanadě rozhodla, že jejich hymna bude genderově neutrální...Musí si změnit slova, mají tam ,,syny'' - a to je špatně!!!/ :-( !!!! No nic proti Kanaďákům, ať si doma třeba sází javory korunou do země kořeny vzhůru, ale o to víc potěší když si v takovémhle filmu ze sebe inteligentně utahuje velmi známý homosexuál nebo když se ve filmu celkem tvrdě pere do drogově závislých nebo si za to můžou sami.. mají žít slušně :-). Obávám se, že za pár let za tohle už někdo zažaluje štáb a to klidně i hodně let dozadu v nějaké podobně přiblblé kauze jako je meetoo ! Dnes jeden nikdy neví, komu to udělá bebíčko a kdo z toho bude chtít vysoudit majlant za újmu! Osobně bych u filmu zkrátil stopáž, bylo to zbytečně dlouhé a jak říkám, kvality jedničky to už nedosahovalo. Dávám tedy za 3 hvězdy a tu jednu navíc za nekorektnost, takže ode mne je to za 4 motýlky! * * * * ()

HAL 

všechny recenze uživatele

První Mattheůw fail. Ale úplně čistý. I těch pár akčních scén přes svou řemeslnou vymazlenost působí vlastně přihlouple, strojeně, místo sympatických postav předvádí nepřirozené panáky. I když je pořád zábava se na ně koukat. Na všechno ostatní ovšem... not so much. Jinak je tu všechno špatně, buď vykradené z předchozího dílu, a nebo jednoduše pitomé a utahané, a o to víc to bolí, když vedle našlapané jedničky jde o tak dramatický kontrast. Nejlépe zapomenout že toto kdy existovalo. 5/10 ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Zápletka na houby, nové postavy na houby, humoru pomálu, akce skoro žádná. Druzí Kingsmani jsou po našlápnuté jedničce málem tragédií, i když v nich Vaughn drží jakýs takýs řemeslný standard. Režisér, který se dlouhé roky vyhýbal sequelům, měl poslechnout své mladší já. Jeho novinka totiž dělá skoro všechno špatně a nejbolestivější je na ní koukat s vědomím, že si Vaughn očividně myslel, že točí strašně odvážný a originální film. Chápu, že to mělo být těžce přepálené, ale tady prostě neexistují výmluvy. Doteď jsem nepobral, proč záporačka dělala to, co dělala, a jak se z ní vlastně stala miliardářka se superraketami, malou armádou a psími roboty. Proč jsou tu tajní bratránci Kingsmanů, když většina slavných tváří film prosedí? Proč se po úvodu čeká asi hodinu a půl na pořádnou akci? A proč je s hrdiny jedničky tak nešetrně zametáno? Ano, Egerton se Strongem jsou pořád fajn a Colin Firth je o tři úrovně lepší než všichni ostatní (kdyby tu nebyl, šel by film do kopru úplně). Těch 141 minut je ale v každém případě obří zklamání, protože náboj jedničky zmizel a pár hezkých dialogů s Firthem prostě akční blockbuster nespasí. (5/10) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 104 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Lanovkové scény se natáčely na otočné lanovce Skyway Monte Bianco, která byla otevřena v roce 2015 a vede ze stanice ve středisku Courmayeur (1 370 m) na horu Pointe Helbronner (3 462 m) na italské straně Mont Blancu. (maseer2)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 15 000 pracovních míst. (BMW12)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama