Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Občas sa stane, že Wahlberg dostane úlohu, ktorá mu tak sadne, že si hovoríte, že ten chlap má vlastne talent. Dokázal to MacFarlane a očividne aj Anders. Je to pohodový rodinný film, ktorý veľmi prirodzene strieda úsmevné momenty s tými dramatickými. Je tam priestor aj na dojatie aj na úprimný smiech. A myslím, že nie je veľa takých filmov, ktoré by sa mohli pochváliť takouto vyváženosťou. Dve hodinky ubehli ako voda. Chémia medzi postavami fungovala a keď prišiel typický klišoidný záver prišla Joan Cusack a zachránila to. A hej Dr. Horrible. Isabela Marced je adopcie hodná. Ale asi pre oboch z nás z úplne iných dôvodov. Peace! A ešte musím doplniť - ukážka toho, že homosexuálne páry môžu adoptovať deti je skvelým príkladom ako by mal tento systém fungovať všade na svete. Tento aspekt som v rámci toho, že to takto niekde funguje ocenil. Hlavne preto, lebo v skutočnosti je svet z ktorého tieto deti pochádzajú o dosť desivejší. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

takový ten klasický hybrid mez komedií a dramatem,který klade důraz na to,že rodina je na prvním místě.Škoda,že ten hybrid tentokrát funguje tak napůl.Ne snad že by se Instantní rodina nesnažila dojit emoce,ale co je to platné,když skoro každá podobná scéna (byť i funkční) je velmi rychle degradována scénou,kdy se někdo chová jako hysterický magor.Já chápu,že američané mají v nátuře řešit věci jinak,ale co je moc je moc.Tady vší té hysterii kraluje Rose Byrne,která se pomalu ale jistě škatulkuje do podobných postav a já si vždycky myslel že má na víc...60% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Navzdory (prominutelnému) idealistickému přístupu a zpracování hodně silný příběh a film. Ono je vlastně i dobře, že je to pojato tak humorně a lehce, o to více z toho vystoupí a zasáhnou ty vážnější partie filmu. Rose Byrne je prostě k sežrání, Wahlberg má se mnou problém, že si ho ještě pořád pamatuju jako Marky Marka a ne a ne se té vzpomínky u jeho filmů zbavit. Ale nehraje vůbec špatně. Dětští herci paráda. Český název filmu tradičně poněkud mimo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Adopcia je síce vždy lotéria, ale veľmi záleží na schopnosti náhradných rodičov. Nič nie je dokonalé, ideálne a ani ľahké, ale kde je vôľa a láska, tam je aj cesta... Celkový dojem zastal tak niekde v strede. Na komédiu málo komediálne, na drámu je tu málo dramatických situácií. Vlažný dojem ale trocha vyvažuje pozitívna energia, ktorá zo snímku sála. Lepší priemer. 65/100 ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SHE'S GOT A KNIFE. IT'S JUST A SPONGEBOB KNIFE. IT'S STILL A KNIFE." --------------- Keď Marky Mark netočí akčnosti s Bergom, venuje sa podpriemerným komédiám s plyšákmi a Willom Ferrellom a keď ani tomu, tak občas zapláva do vôd rodinnej komédie, čo je po romantickej komédii asi ten najhorší možný žáner. Jediná výhoda, keď už sa točí poriadne (veľké štúdio, viac peňazí, lepšie obsadenie a skúsenejší tvorcovia), je, že sa na to ako celok díva lepšie. Platí to aj v tomto prípade. Je tu pár zaujímavých vecí, ktoré osviežili sterilný obsah, napr. to, ako Mark videl deti ako psov, domy, renovácie interiéru, príp. postava October a jej obsesia so snímkom Splnený sen. Film mohol dosť vyťažiť z emocionálnej stránky, no s výnimkou jednej či dvoch scén to bolo ploché ako pristávacia dráha. Jednu hviezdu za úžasnú Izabelku Moner a tiež za knockout basketbalkou do tváre. Možno pridám aj druhú za bernského salašníckeho havina a fakt, že som to videl už dvakrát. Ešte uvidím. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama