Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Navzdory (prominutelnému) idealistickému přístupu a zpracování hodně silný příběh a film. Ono je vlastně i dobře, že je to pojato tak humorně a lehce, o to více z toho vystoupí a zasáhnou ty vážnější partie filmu. Rose Byrne je prostě k sežrání, Wahlberg má se mnou problém, že si ho ještě pořád pamatuju jako Marky Marka a ne a ne se té vzpomínky u jeho filmů zbavit. Ale nehraje vůbec špatně. Dětští herci paráda. Český název filmu tradičně poněkud mimo. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Méně by bylo více. 1)  Spousta hodně chtěného "crazy" humoru sráží úroveň této s realitou nijak nesouvisející taškařice minimálně o jednu hvězdičku dolů. Méně by bylo více._____ 2)  47letý přesvalený Mark Wahlberg (otec) je stále přitažlivý._____ 3)  Ale přes všechny výhrady je to milý snímek. ()

Reklama

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Veľmi svieži a pohodový film, v ktorom nechýba kopec zábavných scén a zopár aj tých dojemných.. Nezaobišlo sa to bez klišé, ale na druhej strane ho nebolo vôbec veľa. Práve spomínaný humor(niekedy poriadne čierny humor) to v mnohých scénach vytrháva z otrepaných koľají a pridáva tomu zaujímavé korenie. Takisto ústredná dvojica je príjemná a nemáte problém im fandiť.. a to aj napriek tomu, že veľa herectva nám taký Mark Wahlberg nepredvádza, takže vidíte ho v roli, v akej hrá vo väčšine jeho filmov.. ale nakoniec to vôbec filmu nevadilo.. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Moc fajn feel-good film, který umí dojmout i pobavit. Vůbec nevadí, že je to trochu předvídatelné, jelikož je to dobře zahrané a funguje chemie mezi herci. Režisér Sean Anders odvedl velmi slušnou práci, a krásně si uhlídal, aby netlačil zbytečně na pilu, a zároveň řekl vše podstatné. Herecky to šlape a i představitelé dětí jsou v pohodě. Pohodový film na večer. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem žádné očekávání a kupodivu to dopadlo dobře. Ano, je to totální Amerika, ale zábavná a trochu i dojímavá. Především první polovina je vskutku vtipná, druhá polovina míří trošku do vážnějších kolejí, ale i tak je to vše v rámci dobrého vkusu. Příběh je zcela předvídatelný, ale je vidět, že autoři přistupovali k materiálu s láskou a i herecké obsazení se povedlo. Nepovedl se dabing, hlavní hrdinka je strašně ukřičená a má příliš vysoký hlásek konipásek, ale to už je druhá věc. Spokojenost. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama