Reklama

Reklama

VOD (1)

Kráľovná zápasí so smrťou v púštnej oáze. Jej syn Prince sa vydáva na zúfalú cestu hľadať mýtický liek, ktorý by ju zachránil. Mladík sa čoskoro ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, keď ho prenasleduje Warlord (James Franco) so svojou zločineckou bandou na motocykloch. Prince sa zoznámi s atraktívnou androidkou Ash (Suki Waterhouseová), ktorá má vyššie ambície, než len poskytovať sex a iné služby miestnym bojovníkom. Bude sa môcť Prince spoľahnúť na svoju novú priateľku Ash, keď sa dostane do rúk démonickej ženy, známej ako Drug Lord (Milla Jovovichová)? (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (74)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já nevim. Mě to připadalo, jako kdyby si Franco pozval pár kámošů a dali si filmovej maratón s Šílenym Maxem v hlavní roli. No a pak někoho napadlo, že by si mohli jen tak pro srandu něco natočit. Při pohledu na Millu Jovovich mi došlo, že se asi hodně šňupalo a podle toho to taky dopadlo. Škoda, že u toho trochu víc nehulili. Mohla to bejt aspoň sranda. 20% ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Až ma to bolí, písať recenziu na tento film, ktorý nikdy nemal uzrieť svetlo sveta. Do snímky som sa pustil zrejme z rovnakých dôvodov ako vy. Hrá tam Milla Jovovich a James Franco a miestna galéria vyzerá, ako fucking Mad Max. Ono je to ale neskutočná Uwe Boll chujovina. Neviete či to máte brať vážne, alebo to robí na niečo paródiu. Franco a Jovovich sú úplne šialení, prajete si rýchlo po tom pustiť niečo s nimi v iných rolách, aby ste na tieto zabudli. Hudbu si dovolím napísať, že aj by som vybral lepšie songy. Najhoršie je, že ani neviem čo by filmu pomohlo dostať ho po nejakých opravách aspoň na ten priemer. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mad Max podle Jamese Franca. Ačkoli si nejsem jistý, jak moc se na tom režijně podílel, spíš si myslím, že jen kecal do toho, jak to má být natočené. Se scénářem asi neměl nic společného a v nemalém počtu záběrů jsem jeho styl poznával, takže věřím tomu, že stál spíš za režií filmařské stránky. Kameru ten film má totiž skvělou a ani lokace nepůsobí tak moc lacině, až na Ráj. Problém je v tom, že je to nuda. Teda hlavně v druhé polovině, v té první mě ten příběh ještě docela bavil, ale v té druhé je nekonečně dlouhá sekvence z Města Drog, kde jsou to samé drogové tripy a sem tam tu je i nějaká ta lesbická líbačka, ale děj obojí protáhne neskutečně a hlavně zbytečně. A ani té akce není moc a když už, hrají v ní nějaká neznámá ucha a slavná jména (a že jich tu není málo) buďto přicmrndávají, nebo tam jen jsou na jednom místě. Já už zapomněl, že to u těch béčkových akčňáků tak bývá, ale tady se těch slavných herců a hereček podařilo z nějakého důvodu sehnat docela dost a to už to pak působí, že ty štěky přišly vniveč. Hlavně Lucy Liu jen celý film leží v posteli a ani se nemusí snažit hrát, protože za celý film řekne asi jen tři věty. Já si to teda můžu aspoň z Francovy tvorby odškrnout, vědět, že už jsem tu sci-fi viděl a po čase na ni možná i zapomenu, jelikož není zrovna jednou z těch, že kterých by si člověk po roce něco pamatoval. Aspoň mi to tak teď připadá. 2* ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Nezáživná sračka s nesympatickým hlavním arabonegroidním hrdinou (jehož matka je Číňanka, makes sense!) s charismatem hadru na nádobí. Navíc Mill(fk)a Jovovich tady působí trapně a nepřesvědčivě. Nuda nuda nuda. Jediný co mě drželo při sledování byla šťavnatá a nádherná S(Š)uki Vodnídům v roli androidky. Na začátku nám jí ukázali jak jí panbů stvořil, ale jen zezadu, a já celej film jak to nadržený zvíře čekal na podobnej frontal. No a když si to na konci začala rozdávat s dalším šťavnatym, tentokrát židovskym, vydáním ženského pohlaví, moje touhy měly být naplněny.... Bohužel nakonec nebyly, střih a ouha najednou jsme u postkoitální konverzační romance. No, už na začátku jsem říkal že ten film je sračka... ()

Bad Guy odpad!

všechny recenze uživatele

Díky Jamesovi Francovi nyní už víme, že Lucy Liu a Milla Jovovich ještě neodešli do filmového důchodu a ani tohle cameo nezachránilo jeho přiblblý film. Takovou hovadinu už jsem velice dlouho neviděl a takhle nasranej už jsem nebyl ani nepamatuji! Zlaté maliny již mají svého kanditáta a nejen na nominaci. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama