Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 8

Recenze (156)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vlastně celkem povedená pohádka, která je ale spíše pro publikum 12+, jelikož menší děti si z ní moc neodnesou a my dospělí si ji jen bez větších emocí užijeme a jdeme dál. Zábavně rozehrané charaktery rodiny jsou asi vše, na čem film stojí, humoru je bohužel méně než bych si přál a příběh je taková klasika. Neurazí, nenadchne. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Šedivý klon Hotelu Transylvánia v ktorom tiež ide v prvom rade o defilovanie príšer. Duch pôvodného seriálu (dobre zachytený v hraných adaptáciach z 90-tych rokov) je ale ten tam. Všetko je prepálené a zahnané do extrému, pričom zábavné je to len miestami. Animačne je to tiež druhá liga a príbeh je tu len z nutnosti aby to aspoň trochu držalo pohromade. Nečakal som veľa, ale predsa len viac než toto. 5-/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Addamsova rodina“ ukazuje, že tahle rodinka je pořád aktuální, že má pořád co nabídnout, i když by to měla být primárně jen zábava, která se bude opakovat. Ale 3D designy jednotlivých postav docela fungují, některé jsou hodně cool, nejlepší pořád pro mě zůstává Wednesday. To byla vždycky moje favoritka. A jo, pro lehké pobavení se dá na film „Addamsova rodina“ podívat ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Luskáním to začalo a já věděl, že se přes veškerou kritiku a nekvalitní hodnocení těším. Chápu, že zarytí fanoušci se museli asi chytat minimálně za hlavy se studeným ručníkem na čele. Zábavná a tak či tak pěkná animace, která mi k rodině Addamsových sedí. Zajímavá zápletka a dobré završení, které nebylo nic extra, ale tak či tak jsem s ním byl spokojený. Reálně asi nechápu proč takový hate, ale to se nedá nic dělat. Rád se k tomu někdy vrátím...  7/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tentokrát bez veľkého filmového fanúšika z LA. Ale určite by na toto nemal nervy. Šušťanie sáčkov z každej strany a dosť vysoký počet detských divákov prekvapil. Aspoň sa nesmiali na každej hlúposti. Ale musím uznať že aj ja ako starší divák som sa niekedy pousmial. Pre novších divákov dobrý animovaný film, ale nie najlepší. Čiernobiely seriál ktorý pozerám v poslednej dobe ma bavil o čosi viac. Na záver sa mi páčila ukážka zo seriálu prerobená do animovanej podoby s originálnou zvučkou. Dejovo to ale nebolo najlepšie a za to plný počet nebude. 4* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)
  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)
  • Ku koncu snímku, keď celé mesto príde na prestavbu domu Addamsovcov, časť domu je ružová. V seriáli The Addams Family (1964) bola veľká časť scén natretá práve ružovou farbou, aby sa získali tie správne odtiene čiernej, bielej a šedej pre čiernobiele premietanie. (belinko)

Reklama

Reklama