Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že jsou Addamsovi tak krásní lidé, bylo by to někde mezi odpadem a jednou hvězdou, protože formálně jde o typickou americkou podřadnou rodinnou komedii s milující se dobře situovanou rodinou a trapnými zloduchy, kteří ji chtějí okrást. První díl, z něhož jsem viděl jen začátek a konec, lautr to samý. Tady je sice aspoň ten tábor (proč z něj Wednesday tak nutně musela na tu svatbu?), ale i na něm jsou odpůrci trapnější než trapní a slíbené skalpování stejně neproběhlo. Samozřejmě ani jeden zajímavý záběr, místo toho rychlé nájezdy, dramatické vhledy, otravný střih, zbytečné scény, neutichající hudba, prostě i technicky popcornová devadesátková žánrovka jak vyšitá. Pochválit mohu jen dokonalý výběr představitelů Addamsových a jejich stylizaci, zvláště pak šarm obou rodičů a úsměv Wednesday. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Druhý díl drží atmosféru prvního dílu a v lecčems ji domlsává. Bizardní novorozeně s knírkem je příkladem, kam Adamsovi poskočili. Herci opět dokázali, jakými výrazovými schopnostmi disponují a je radost na ně opět pohledět. Hlavně Wednesday mě velmi potěšila - její divadelní rozhled a názory s následným přeorientováním táborové inscenace k masakru jsou perfektní. V třetím díle by mohla třeba režírovat v Royal court theater nebo třeba na Off Broadwayi. Ještě černější, vtipnější než jednička... Makabralní... ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá komédia, ale nedosahuje ani z ďaleka kvality originálu, či prvého dielu. Hlavné mínus je absencia hlášok, ktorých je tu akosi málo. Na druhej strane je tu niekoľko totálne skvostných scén, ako napríklad dobrodrúžstva v kempe. Zamrzí opäť zlá dejová línia, opäť krútiaca sa okolo strýka Festera. Herci sú vynikajúci (hlavne trio Julia, Ricci, Lloyd), rovnako aj réžia a hudba. Ďalšie výtky sú rovnaké ako pri jendotke (napr. atmosféra domu). Je to skôr na takých 70%, kým jednotka by bola na 90% - cítiť tam pokles, ale stále je to kvalitná zábava. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v rytmu jedničky a je neméně dobré. Příběh se mi nezdál až tolik zajímavý, ale humoru se z filmu podařilo vytřískat více. Děti nemají chybu. U dětí není až tak obvyklé mluvit o hereckých výkonech, ale to co předvádí Christina Ricci nemá chybu. Dětský tábor je perfektní, zbytek ujde. Úžasný film pro celou rodinu. 3* ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem měla toto pokračování Addamsových ráda úplně stejně jako první díl. S odstupem času už ale umím poznat, že je je Addamsova rodina 2 o hodně slabší než první díl. Herecké výkony jsou samozřejmě naprosto perfektní a i humor stále drží stejnou laťku jako v prvních Addamsových, ale co se týče námětu a celkově příběhu je tato dvojka opravdu slabá. Už jen to, v jaké míře se zde vyskytují zpívané scény nebo scény, které jsou až nehorázně nereálné ... Na tři hvězdičky to není, ale plné čtyři to taky úplně nejsou ... Každopádně ale i přes to všechno, se na tento film opravdu velmi ráda dívám a i po tolika letech se u něj stále dobře bavím. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Postava astmatického hubeného kňoury, Joela Glickera (David Krumholtz), do něhož se zamiluje Wednesday (Christina Ricci), měla údajně shodné rysy s režisérem Barrym Sonnenfeldem, který si zahrál Joelova otce Mela. V rozhovoru uvedl, že mu hraní vůbec nejde. (Dixieboy)
  • Mercedes McNab, která ztvárnila roli protivné Amandy, si v prvním díle zahrála skautku se sušenkami. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama