Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ve dvojice si tvůrci dovolili oproti klasickému seriálu podstatně více inovací, je tu totiž například malý Pubert Addams, ale nejen ten, i bratranec It se dočkal potomka. Každopádně tím nejzásadnějším jsou opět děti, tentokrát na letním táboře. Ten podobně jako besídka v jedničce nastavuje zrcadlo trapnosti a zároveň baví, prakticky nejvíce ze všeho ve filmu! Závěrečné divadlo je dokonalé, parádně černohumorné a především v režii opět vynikající Christiny Ricci! Divadlo samozřejmě zdaleka není vše, je tu celý pohled na "normální společnost" a samozřejmě jedinečná scéna mučení, tedy spíše dvě! První ještě ne tak brutální (i když je to z mého pohledu sporné), spíše nápravná Kumbaya a druhá, již ta poslední nejbrutálnější možnost, sledování disneyovek! S dětmi v kýčovitém domečku jsem opravdu soucítil, takhle dlouho bych pravděpodobně nevydržel! Vůbec kdyby šlo o dnešní hrůzostrašné přetáčky! Tedy, s jedničkou prakticky srovnatelné, herecky, trikově a výpravou opět dokonalé. Kumbaya my Lord! 80% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

V niečom vtipnejšie ako jednotka, v niečom naopak suchšie. Reálne by som to videl skôr na 3,5. Ale linka detského tábora mi to nedovoľuje. Disneyovky v perníkovej chalúpke, masakrálne vyvrcholenie úplne bizarnej, rasistickej hry thanksgiving s moriakmi. To sú presne tie motívy a situácie , ktoré príbeh posúvajú. Linka s Festerom a bratom je len variáciou linky z prvého dielu a teda je viac-menej nudná. Alebo povedzme, že priemerná a zdobí ju len pár dobrých fórov, jedno tango a celkom sexi Joan Cussack (zvláštne). Zaokrúhlim však hore, keďže som to videl v krátkom čase po jednotke, počas jesenného, halloween obdobia a nemôžem povedať, že by mi ho druhý diel addams family nespestril. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams) +++ Joan Cusack - (Debbie Jellinsky) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Carol Kane - (Granny) +++ Peter MacNicol - (Gary Granger) +++ Christine Baranski - (Becky Martin-Granger) +++ Barry Sonnenfeld - (Pán Glicker) +++ Nathan Lane - (Policajt) +++ Produkcia: Scott Rudin +++ ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie už stojí v hlbokom tieni predchodcu. Zápletka s vražednou pestúnkou čo si spraví zálusk na Festera predznamenáva ďalšiu pohodovú jazdu. Lenže tá sa rozbieha pomaly a s vedľajšou líniou z letného tábora zbrzdí tempo úplne. Ku koncu sa navyše dostaví záverečný hrebíček do rakvy v podobne romantického vzplanutia so všetkými škaredými vecami čo na filme nemáme radi. Skrátka rozprávková zaľúbenosť mládeže bez nadsázky, presný opak štýlovosti Gomeza a Morticie. Popravde, že s niečím tak lacným vyrukujú práve Addamsovci som nečakal. Ešteže tento diel zachraňuje zopár dobrých hlodov. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zdařilé pokračování známé morbidní rodiny. Tentokrát si strýčka Festra vyhlédla zlotřilá vražedkyně novomanželů a touží po jeho penězích. Rodina musí vynaložit hodně sil, aby zabránila odchodu strýčka na věčnost. A to ještě mají problémy obě dvě větší děti, když je rodiče pošlou na tábor rozmazlených dětí. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Mercedes McNab, která ztvárnila roli protivné Amandy, si v prvním díle zahrála skautku se sušenkami. (L_O_U_S)
  • Gomez (Raul Julia) servíruje svému dítěti koktejl z vodky, syrového vejce a worcesterové omáčky se slovy, že jde o "hair of the pup" (štěněcí chlupy). Existuje přitom drink, který se jmenuje "hair of the dog" (psí chlupy) a má pomáhat proti kocovině. (Cenobita)

Reklama

Reklama