Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (419)

classic 

všechny recenze uživatele

„Lov” na jedenástich, nič dopredu netušiacich, medzi sebou nepoznajúcich sa ľudí, ktorých predtým zdrogovali, čo sa po prebudení, ocitajú úplne na zvláštnom a neznámom mieste, i s arzenálom zbraní po ruke, kvôli tzv. sebeobrane, pričom sa automaticky stávajú "štvanou zverou" , ktorých si sem prišli rekreačne a športovo uloviť akýsi nadutí zbohatlícki liberáli, že už naozaj nevedia, čo od rozkoše !? Prakticky títo nešťastníci nemôžu veriť nikomu a ničomu, keďže nikdy nedokážete poriadne odhadnúť človeka na prvý pohľad, z ktorého sa môže kľudne vykľuť obyčajný, zapredaný špión, a takých menších prekvapení, je tu viacero. Postupne sa dozvedám, kde vlastne sú, čo všetko je za tým, ale najmä, kto je tu samotným lídrom, čo celú akciu koordinuje. Postava sa s ním (s ňou) nakoniec stretne zoči-voči, čo už je v podstate také (pred)finále, až konečné, malé finále, iba priklincuje celú myšlienku, že "KARTA" sa bude môcť obrátiť v prospech šikanovaného, ktorý hral dlho na druhé husle, kedy sa čoskoro úlohy vymenia... / Je to (nad)štandardná "jednohubka" , ako silvestrovské očko, ktorá vyšumí snáď ešte rýchlejšie, než veľmi lacné šampanské, je to taká filmová kombinácia: pôžitku a prežitku, a la 2 v 1. Sú tu naozaj brutálne sekvencie, z ktorých má fanúšik normálne potešenie, zároveň ich aj strávi, niečo k tomu zažije, že to skrátka vydrží až do samého konca bez akejkoľvek ujmy na zdraví, i keď sa tu postavy chovajú k postavám vskutku nezdravo. Nečakajte od "Lovu" príliš veľa, a možno sa vám potom sám od seba odvďačí. Hilary Swank je stále sexica. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Satirizující Farma zvířat, pár skvostných scén, ale jinak trochu zmatek. Thriller od Blumhouse The Hunt se proslavil tím, že ho před premiérou stáhli. Za oceánem došlo k několika masakrům, tudíž by to kousek o střelbě na nevinné lidi neměl v kinech asi zrovna lehké. A ještě to přiživil prezident Trump, kterak Hollywood točí ošklivé filmy. Tenhle kousavý příspěvek láká na tucet lidí, kteří se stali lovnou zvěři ve zvrácené hře. Tedy aspoň na začátku, protože drtivá většina lovených záhy (řemeslně slušně) zařve a zůstává jen drsná Betty Gilpin, která má za sebou šichtu v Afghánistánu a která by hned mohla skočit do další Očisty. Pak polevíme a upřímně mi další dění a hlavně forma nesedli. Drsné scény (rozstřelení hlavy, podříznutí krku, létající střeva) s nádechem černého humoru stále méně překvapují a solidní závěrečný ženský souboj už toho moc nespasí. Rozhodně nelze říct, že bych si to (jakkoliv) užil. 55% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ TU JSME? CO TO MÁ ZNAMENAT? ...“ /// Vyvražďovačka. Několik chudáků se probudí kdesi ble, ble, ble… dyť si to dovedete představit. Ale bacha – tohle je místy fakt vtipný! Spíš teda ty vraždy, no… Klamou tělem i ksichtem, takže nejdřív nechápu, komu jako budu fandit, ale za půl hoďky mám jasno. Fajn nápad na inovaci tohodle profláklýho konceptu. Stejně jako u Krvavý nevěsty víme, která bije, kdo (zřejmě) vyhraje, ale baví ta forma. Zajímavá Betty Gilpin a překvapivá Hilary Swank. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Sdílel jsem protiruský (protičínský) konspirační příspěvky. 2.) Miluju lov. 3.) Thx za titule „blacklanner…..“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Slzy Slnka? To išlo normálne do kín?“ Nečakané postavy (Betty Gilpin je tuším z filmu do filmu lepšia a lepšia), nečakaný vývoj deja (fakt nepozerajte trailery... a ani fotky), brutálne úmrtia a dobrá réžia. Finále už trochu šumí do prázdna, ale aj ono je nakoniec celkom fajn. V rámci žánru. A možností. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Disproporční diferenciál mezi xichtem a zbytkem hardvéru Gipinovic Bětky je skutečně matoucí. Něco jako kdyby se jeden musel rozhodovat, jestli mu má ztvrdnout při nástupu do Lambáče, na který někdo narouboval přední kapotu z Multiply. Opravdu neurčitý pocit, který by ale igelitka z Tesca přes hlavu rozhodně převážila ve prospěch jeskynního potápění. Každopádně její až tragicky neherecké pokusy o suché komediální držky působí v téhle milé, svižné, zábavné a příjemně kečupovité pičovince o mysliveckém svazu korektně dekadentních potentátů naprosto patřičně a lepší prkno mohli najít jen stěží. Ovšem jste-li heideggerovsky založený hnědopich s pravítkem v prdeli, profesionální politolog se sedmi třídami ZŠ nebo maďarský gej, raději si pusťte Hangrgejs! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Film sa mal údajne volať "Red State vs Blue State", no producenti zo spoločnosti Universal to popreli a potvrdili fakt, že nad takýmto názvom sa ani nikdy neuvažovalo. (MikaelSVK)
  • Na benzínce hraje „Fairytale In The Supermarket“ od The Raincoats. Při jízdě v autě hraje „Mississippi Delta“ od Bobbie Gentry. Na konci filmu hraje „Girls It Ain't Easy“ od Dusty Springfield. (Duoscop)
  • Šampaňské, které můžeme ve filmu vidět, je Heidsieck & Co. r. 1907 a pochází z vraku potopené švédské nákladní lodi. Šampaňské odolalo tlaku a díky studené vodě je ve výborném stavu. V roce 1998 bylo několik uchovaných láhví vyloveno a prodáno na aukcích po celém světě jako historická novinka. Při prvním prodeji v Londýně při aukci v r. 1999 bylo nabídnuto asi 24 lahví a cena se vyšplhala až na 4 000 amerických dolarů, což byl tehdy světový rekord. Název šampaňského funguje i jako slovní hříčka „HIDE-seek“, tedy jako schovávaná nebo skrýt se a hledat. (DJMaroko)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama