Reklama

Reklama

Blue Beetle

  • USA Blue Beetle (více)
Trailer 4

Čerstvý absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, aby zjistil, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, zasáhne osud, když se Jaime nečekaně střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním schopným mimořádných a nepředvídatelných schopností, které navždy změní jeho osud, když se stane superhrdinou Blue Beetlem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (255)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na to, aký je Blue Beetle skvelý superhrdina je jeho potenciál zase raz krásne zabitý. Film, ako keby nevedel čím chce byť. Keď je komický tak veľmi rýchlo skĺzne do trápnosti. Keď je emočný, nevyhne sa patetizmu, čo pôsobí v tejto dobe a pri takomto druhu komiksov až nepatrične. Ako keby sme sledovali mexickú telenovelu alebo ďalší diel Torettovej ságy. Efekty sú druhotriedne a hoci súboje majú určitú nápaditosť ( hlavne ten posledný) predchádza im veľké množstvo slovných omáčok a detských vtipov. Jediné, čo tam ako tak funguje, sú vážne scény, ale je ich tam trestuhodne málo. Len tie v zásade ukazujú, čím mohol Blue Beetle byť, keby išiel cestou Snydera a nie Marvelu ( čo je prekvapivé, lebo zo Snydera kradne takmer všetko). Vo finále si to užíval ako jediný George Lopez. Ten ide celý čas na 200% hoci jeho postava často krát nedáva zmysel. A Xolo je fantastický v Cobra Kai ale hlavnú postavu vo veľkofilme neutiahne. 2* lebo pozerateľné to bolo. Ale aj tak sa jedná o úplne zbytočný film. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani tento sympatický latinský superhrdina bohužel současné DC nevytrhne. Místy si člověk až říká, jestli to myslí vážně. Těch pár akčních scén docela ujde, ale ta výplň, no místy je to celkem WtF. Sledujeme zde příběh mladého Jaimeho, který náhodou získá superschopnosti. Tímto broukem na sebe a svou rodinu strhne nečekanou pozornost, což nezůstane bez následků. Sám o to vůbec nestojí a nějaké zabíjení je to poslední, co y si přál. Po nějaké době k sobě se scarabem najdou cestu a naučí se své schopnosti používat. Docela se divím, že do role záporačky ukecali Susan Sarandon, která ten film nijak nezachraňuje. Celá Jaimeho rodina místy působí dost přepáleně, hlavně babička. O ostatních hrdinech se tu mluví jen okrajově. "Babička byla revolucionářka." :D ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nařachaná, svižná, vtipná a akcí nabitá neonová jízda, se spoustou vtipných postav a skvělých hlášek. Sympatický hrdina, super akce a svěží vítr v nahnilé žumpě dnešních komixových hoven. Připomnělo mi to svoji lehkostí prvního Ant-Mana. Podle těch 48% jsem čekal podobnou sračku jako Love and Thunder nebo Ragnarock a on je to přitom řemeslně excelentní akční film. Mexická rodina v centru dění je navíc naprosto boží. Skvělý popcorn srovnatelný se Shazamem. Takhle uživatelsky mimo hodnocení tu pěkně dlouho nebylo, 48%. Jste se posrali ne? Raoul Trujillo jako záporák excelentní. Akorát nepopírám, ze hlavní ženská hrdinka se asi vážně narodila s penisem a hrozně zbytečná smrt otce. Ale jinak super. Ale co já vím, mě se líbí i Green Lanter a Neuvěřitelný Hulk. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jsem ochotnej dát dvě hvězdy za hudbu a některý souboje těch dvou píčusů. Jinak hlavní hrdina jakoby vypadl z reklamy na pevnej deodorant, hlavní hrdinka vypadá spíš jak přešitej kluk, a rodinka, hlavně zprvu byla zralá na střelu hromadnýho ničení. Kdyby Soto natočil tohle bláto ve stylu Verhoevnovic Hvězdný pěchoty, asi by si to vysloužilo nějaký procenta navíc. Takhle je to jen šeredná kravina pro pubertální mimina. 30%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardní origin u nás prakticky neznámého superhrdiny, který ale po nulových trailerech nakonec přinesl překvapivě slušnou oldschoolovou komiksovku. Nic převratného se sice nekoná, ale postavy jsou fajn, hlavní hrdina je poměrně sympaťák, který se musí naučit se svými schopnostmi pracovat  a dokonce se nekoná ani žádný velký digibordel. Vzhledem k tomu, že jsem nečekal vůbec nic je nakonec Blue Beetle vlastně celkem příjemné překvapení...60% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (27)

  • Susan Sarandon (Victoria Kord) se původně měla objevit v jiném filmu na motivy komiksů od DC, a to v Batman se vrací (1992), kde měla ztvárnit Catwoman. Sharon Stone si pak zahrála záporačku ve snímku Catwoman (2004) a zprvu se právě s ní počítalo do role Victorie Kord v tomto filmu. (fiLLthe3DD)
  • Rodina Reyesových přirovná vztah Jaimeho (Xolo Maridueña) a Jenny (Bruna Marquezine) k mexické telenovele. V jedné scéně pak rodina vtipkuje o tom, zdali je Jaime „María Mercedes“ nebo „María la del Barrio“, což je odkaz na skutečné telenovely z 90. let. V další scéně si pak Reyesovy prozpěvůjí ústřední znělku ze seriálu María la del Barrio (od r. 1996). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Banda skončí pátou sérií

Banda skončí pátou sérií

11.06.2024

Americký seriál Banda patří v současnosti k jedné z nejnablýskanějších vlajkových lodí streamovací služby Prime Video. Adaptace komiksu, v níž superhrdinové nejsou opláštěné modly, které symbolizují… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Reklama

Reklama