Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (15)

D4DJ

D4DJ (2020) (seriál)

Aimoto Rinku se vrací ze zahraničí zpátky do Japonska, kdy přestoupí na Yoba dívčí akademii, která je zvláštní tím, že se zaměřuje kromě jiného i na DJing. Zde se brzy setká s Akashi Maho, která jí zasvětí do DJingu a vezme jí na představení skupiny Peaky P-Key. Rinku je tímto vším ohromena a rozhodnuta se aktivně zapojit, kdy po přesvědčování Maho spolu utvoří novou skupinu, do které ještě později přijmou dvě nové členky – Ohnaruto Muni a Togetsu Rei. Tím začne jejich snaha dostat se na vrchol v žebříčku skupin, kde se musejí utkat se silným oponentem v podobě skupiny Peaky P-Key nebo populární skupinou Photon Maiden.

Natsu-iro no sunadokei

Natsu-iro no sunadokei (2004)

Hlavní postava Koutarou jednoho dne narazí na Ligene (cestovatelku časem). Kvůli určitému incidentu s ní začne též cestovat časem do různých časových úseků. Dozví se tak, že jeho přítelkyně, se kterou ještě ani nezačal chodit, jednoho dne zemře při nehodě. Koutarou se tomu za pomocí Ligene snaží předejít.

Bokura wa minna kawaisó

Bokura wa minna kawaisó (2014) (seriál)

Usa Kazunari začíná svůj první rok na vyšší střední a očekává, že mu začne normální a svobodný život. Vzhledem k tomu, že jeho rodiče se stěhují pryč za prací, najdou Usovi pokoj v jednom ubytovacím komplexu. V den, kdy si má jít obhlédnout své nové bydliště, se mu život obrátí vzhůru nohama. Nejprve potkává ve školní knihovně dívku dle svého gusta. Poté, cestou ze školy do komplexu, se zaplete do situace s úchylem, který okukuje základní školu. Jakmile mu uteče a dorazí na určené místo, zjistí že bydlení není takové, jaké si ho představoval. Dozví se, že onen úchyl je jeho novým spolubydlícím a dívka z knihovny zde bydlí také. Vzhledem k tomu, že nemá na výběr, začne zde bydlet a postupně poznává i zbylé obyvatele komplexu. Sen o poklidném životě se rozplývá a začíná tak další podivná etapa jeho života.

Rjúgadžó Nanana no maizókin

Rjúgadžó Nanana no maizókin (2014) (seriál)

Jama Yuugo se stěhuje na ostrov Nanaejima, kde chce začít nový život jako student. Po prvotním nadšení, že se konečně dostal pryč z jeho původního domova, se dozví, že jeho nový byt má speciálního spolubydlícího, se kterým bude muset žít. Jedná se o ducha Nanany, která byla za svého života dobrodružkou a jednou ze zakladatelek ostrova. Díky ní se Yuugo začne zajímat o skryté poklady, které se nachází všude možně po ostrově a mají různé schopnosti. Zároveň Nananě slíbí, že najde jejího vraha. Při hledání pokladů se setká s mnohými dalšími postavami, které se také ženou za jejich objevením, a zažívá tak různá dobrodružství.

Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love

Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love (2006) (seriál)

Lidé dlouho toužili po poznání Měsíce, a tak se rozhodli toto místo prozkoumat. Časem se jim to podařilo a začali ho pomalu osidlovat, kdy zde na Měsíci vzniklo nové Království sféry. Jenže z politických a náboženských důvodů začal mezi Zemí a Měsícem spor, který pak vyústil v historickou událost známou jako "Oidipus válka", kdy byla vyhlazena na obou stranách většina populace. Kvůli této katastrofě obě strany zastavily boje a uzavřely neutrální mírovou dohodu. Postupem času však tento mír začal čím dál více chřadnout. Kvůli této situaci se rozhodla současná princezna Feena Far Earthlight z Království sféry převzít poslání své zemřelé matky, která se snažila o vřelé přátelské vztahy a spolupráci mezi Zemí a Měsícem. Za tímto účelem princezna přilétá na Zemi, aby se zde dozvěděla více o jejích obyvatelích, a také zde možná našla někoho, koho potkala v mládí, když tu byla na návštěvě naposledy. Tento cíl ale není přijímán všemi, a tak na ní a lidi v jejím okolí čeká mnoho těžkostí, které budou muset zvládnout, aby ho dosáhli.

D-Frag!

D-Frag! (2014) (seriál)

Kazama Kenji chodí na střední školu a spolu se svými dvěma kamarády tvoří partu delikventů, tedy alespoň se o to snaží, protože Kenji je ve skrytu duše dobrák. Jednoho dne zahlédnou na chodbě kouř z ohně v jedné místnosti, který následně uhasí. Zde zjistí, že se jedná o klubovnu Herních vývojářů, který tvoří 4 děvčata. Jenže nejedná se o ledajaká klasická děvčata, ale bandu psychopatů, oproti které je Kenjiho parta mírnými beránky. Tomuto klubu navíc hrozí uzavření kvůli nedostatku členů a tak se pokusí Kenjiho za každou cenu připojit do jejich klubu. Kenji po určité snaze útěku se nakonec slituje a připojí se k nim dobrovolně. A tak začínají jeho nová dobrodružství v prostředí tohoto klubu.

Buddy Complex

Buddy Complex (2014) (seriál)

Aoba Watase je běžným středoškolákem v Tokiu a právě mu začíná nový školní rok. Ve třídě zjistí, že byl posazen vedle krásky Hiny Yumihary, která se právě vrátila z ciziny. Vše probíhá poklidně jen do té doby, než se sem pomocí červí díry dostane náhodou z budoucnosti obrovský robot, řízený člověkem, který se právě zaměří na zabití Aoby. Z Hiny se nakonec stane další vlastník podobného robota, který sem taktéž přišel z budoucnosti a snaží se Aobu ochránit. V zápalu boje se nakonec objeví opět ona červí díra, ale tentokrát na druhou stranu. Hina, která má v kokpitu i Aobu se nakonec rozhodně do ní vlétnout, aby ho zachránila. Jenže po průletu se Aoba objeví úplně v jiném robotu a sám. V jeho okolí řádí bitva robotů a ozbrojených sil dvou různých frakcí. Aoba samozřejmě nedostal žádné pořádné vysvětlení, a tak neví, co se děje. Ví jen to, že ho očekává jakýsi Dio.

Golden Time

Golden Time (2013) (seriál)

Tada Banri právě nastoupil na univerzitu v Tokiu, aby začal úplně nový život. Nový život je myšlen doslova, protože po určité nehodě na vše z minulosti zapomněl a pamatuje si pouze poslední rok. Hned první den se seznamuje s novým kamarádem (Yanagisawou Mitsuem) a jeho stalker "přítelkyní" (Kagou Koko), kteří jeho život obrátí vzhůru nohama. Jakoby to nestačilo, objeví se tu i někdo z Banriho minulosti, koho miloval, ale nepamatuje si na něj. Navíc si najde přítelkyni, a tak začne řešit dilema, neboť si později pomalu začíná vzpomínat.

Amagami SS - Plus

Amagami SS - Plus (2012) (série)

Doplňující díly k předcházející sérii, kdy jsou vždy každé dívce věnovány další dva díly, kde s nimi Džuniči Tačibana prožívá nové zážitky.

Asa made jugyō Chu!

Asa made jugyō Chu! (2012)

Yuuki Kagami je chlapec, který se dostal na novou školu, jenže první den ve škole se dovídá od ředitelky, že jedna z učitelek Ayane Kakinozaka udělala chybu a on je přiřazen na dívčí ubytovnu. Ředitelka mu tvrdí, že s tím nemůže už nic udělat a upozorňuje ho, zda způsobí nějaký rozruch na dívčí ubytovně, tak ho vyloučí ze školy. Ayane nakonec přizná svojí chybu a rozhodne se ubytovat Yuukiho ve svém pokoji, aby nedošlo k nějakému incidentu a měla ho pod kontrolou. Zde se musí pak vydávat za dívku.

Walkure Romanze

Walkure Romanze (2013) (seriál)

Příběh se odehrává na Winfordské akademii, která je oproti ostatním školám zvláštní, protože se zaměřuje na rytířská klání s dřevci. Ústřední postavou je Takahiro Mizuno, který se dříve účastnil v turnajích, ale po zranění se už nemohl dál účastnit. Momentálně pracuje ve stájích, kde se stará o koně a postupně ho několik rytířek přemlouvá, aby se stal jejich Begleiterem (pomocník, který doprovází rytíře při klání) pro nadcházející turnaj.

IS: Infinite Stratos - Season 2

IS: Infinite Stratos - Season 2 (2013) (série)

Druhý série seriálu. Většina příběhu se točí kolem Orimura Ichiky, kdy se ho opět snaží všechny předchozí slečny nahánět a získat si tak Ichikovo srdce pro sebe. Samozřejmě jako by nestačilo, že už o něj zajímá pět slečen, tak se zde přidají další dvě. Krom toho se tu objevuje tajná organizace říkající si Phantom Task, jejíž cíl není úplně jasný, ale snaží o získání všech silných IS. Jako by to nestačilo, objeví se v této skupině také jistá osoba, která zřejmě byla součástí rodiny Orimura a snaží se pomstít.

Dog Days - '

Dog Days - ' (2012) (série)

Druhá série seriálu. Tentokrát se Shinku vrací do světa Fronyaldu společně se svojí sestřenicí Nanami a dlouholetou kamarádkou Rebecou. Zde je Shinku seznamuje s daným světem a lidmi v něm. Oproti původní sérii se zde už neomezujeme pouze na království Biscotie a Galletie, ale do příběhu se připojuje i knížectví Pastillage v čele s princeznou Couvre. Samozřejmě zde zažívají různá dobrodružství, zúčastňují se válek a tvoří nová přátelství.

Dog Days - Season 1

Dog Days - Season 1 (2011) (série)

Hlavním hrdinou tohoto seriálu je Shinku Izumi. Shinku je středoškolák s velikým zájmem o atletiku. Samozřejmě se blíží prázdniny a Shinku je chce strávit v zahraničí, jenže když poslední den odchází ze školy, nechtěně proskočí portálem do jiného světa - do světa Fronyaldu (typickým rysem tohoto světa je to, že veškeré jeho obyvatelstvo má zvířecí rysy - uši a ocas). Zde se dovídá, že byl přivolán konkrétně do Biscotského království princeznou Millhiore jako hrdina, který má bojovat ve válce s přilehlým Galletským královstvím a jejím představitelem veličenstvem Leonmichelle. Jenže nejedná se o klasickou válku, ale o mix bojiště a atletické překážkové dráhy, kde nikdo z určitého principu neumírá. Jde tedy spíše mezinárodní kulturní událost, kde se soupeřící vojska snaží získat co nejvíce bodů v určitém časovém limitu. Poslední dobou ale její veličenstvo Leonmichelle vyhrává a snaží se zabrat celé území Biscotie. Krom toho samotný hrdina se začne později potýkat s problémem, jak se navrátit zpět do svého světa.

Kimi no iru mači

Kimi no iru mači (2013) (seriál)

Příběh o komplikované lásce mladého Haruta Kirishimy. Haruto žije klasickým životem studenta v Hirošimě až do dne, kdy se do jeho rodiny přistěhuje Eba Yuzuki, která převrátí jeho život vzhůru nohama. Ebina návštěva ale má svůj důvod, kdy se spoléhá na určitý slib, který si s Harutem dali v dětství, na který si však Haruto zprvu nevzpomíná. Postupem času se oba do sebe zamilují, ale vše se najednou změní, když se Eba rozhodne pro návrat do Tokia. Vztah na dálku není nikdy jednoduchý a navíc obzvlášť, když se Haruto dozví, že Eba ve skutečnosti přítele už má. Haruto se ale nevzdává a stěhuje se ke své sestře do Tokia, aby mohl zjistit pravdu a pokusit se získat Ebu pro sebe.

Reklama