Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 424)

plakát

Strážce duší - Maska smrti (2005) (epizoda) 

Moc hezký díl o tajemné masce a neznámém muži z Mexika, který na chvilku přetne osudy Katky a Armína. Vždycky se mi líbila ta scéna z večerního baru, kde Armín popíjí s Valdkem a Soukupem a na pozadí je představení s vládnoucí hudbou. Praha v roce 2005 a dnes...úplně jiný svět.

plakát

Poklad byzantského kupce (1966) 

Geniální detektivka plná vtipných momentů, dávné zápletky a milých postav, které se navzájem dobírají ve vtipných hovorech nad ránem, v noci nebo kdykoliv se jim zamane. Tohleto si užijete. Skvělý Vala a Sovák.

plakát

Ex offo (1998) (TV film) 

Viktor Preiss v nelehké roli osoby s nelehkou rolí. Někdy jsou morální zásady pro člověka víc než všechny křivdy světa a rozum musí vyhrát nad hlasem srdce. Opravdu moc povedené drama o nelehké době a nelehkých úkolech spravedlivých lidí.

plakát

Fallout - Season 1 (2024) (série) 

Když si člověk tak hraje hru a chodí po světě ve 2D grafice Fallouta 1 a Fallouta 2 a po letech někdo stvoří film, který by jako oživil mise a různé vychytávky z tohohle světa potom co spadly bomby. Nikdy nezapomenu na ty chvíle, kdy jsme to s bráchou hráli a vydávali se do světa neskutečných útrap a zvláštních úkolů a tvorů. Seriál je jako obarvení příběhu, který byl dokonalý stejně jako svět, který jsme hráli. Všechny ty detaily od víček od Nuca Coly až po energozbroj....moc díky zase to žije.

plakát

Fallout - Začátek (2024) (epizoda) 

Ta konečná bitka byla opravdu jak mass bitka ve Falloutovi 2, stačí pár kritických zásahů a hromada z Bratrstva se válí na zemi. New California Republic a její osud...za mě naprosto super podívaná, ze světa, který si získal tisíce hráčů a následovníků. Je to dokonale dekadentní, hrůzné, černovtipné, vládnoucí a nekonečné. Díky světe Fallouta.

plakát

Spravedlivý Bohumil (1998) (TV film) 

Docela drsná pohádka, ale kvalitně obsazená a děj má dynamiku a spád. Je to drsná podívaná pro děti a dospělí si zde najdou také mnoho zajímavého.

plakát

Fallout - Radio (2024) (epizoda) 

Pecka. Člověk si zvykne na ten styl filmu, spojuje si to s hrou a prostě se mu to líbí. Dekadence. Krutost a notná dávka černého humoru a přehánění. Škoda, že tam zase nechali válet energozbroj. Zajímá mě jak to dopadne, alespoň protentokrát. Lucy byla překvapená asi stejně jako my, jak její trest dopadl. :D

plakát

Fallout - Past (2024) (epizoda) 

Pěkně zvrácený svět Fallouta, a hormada detailů doby před tím než dopadly bomby a další hromada super scén. Dekadentní, stará americká hudba a trošku krvák jako Fallout 2.

plakát

Kdo dostane burák? (1990) (TV film) 

Docela taková slátanina o koních a buráku, který tam není ani vidět a padne tam o něm slovo asi 152x.

plakát

Fallout - Minulost (2024) (epizoda) 

Přijde mi že Maximus je nebezpečnější bez energozbroje než s ní....., v ní ho sundá i kluzká podlaha. Takové hodně Vaulťácké tentokrát.

Časové pásmo bylo změněno