Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (338)

plakát

Svatba jako řemen (1967) 

Film který rozhodně není komický ale spíš smutný a tragický, jen zobrazující lidské odporné stránky v níž vymykají hloupost, ubohost a pokrytectví. Nejsmutnější je, že nejen film samotný poukazuje na tyto problémy lidské společnosti, ale i mnohé zdejší reakce a zvrácené komentáře, které tento hnus vlastně vyzdvihují až do nebes. Přesto dávám aspoň *, za herecké výkony.

plakát

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024) 

Chtel jsem dat jen 4* ale když zde vidím to nesmyslně nízké hodnocení tak prihazuju jednu hvězdu navíc. Zase jsem se utvrdil v tom, že mám zcela odlišnej vkus než většina populace a vubec mi to nevadí. Toto je rozhodně důstojné pokračování klasiky která taky nebyla bezchybná a hlavně je to skvělá rodinná až pohádková zábava plná všeho co má mít - vtip (často bohuzel opravdu spíš pro děti), akci, napětí, nostalgii, zajímavého záporáka a "hloupého Honzu", i líbivé speciální vizuální efekty a zajímavou zvukovou a hudební stránku. Co na tom, že je to značně přihlouplý? Však to byly i původní dva díly. Vážně nechápu co víc by lidi od tohoto tématu čekali...

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Oproti prvnímu dílu je toto výrazně slabší. Ani ten sice nebyl žádná bomba, ale toto je slepenec násilnĕ se vnucujících rádoby vtípků. Do toho tento slepenec spojující všudypřítomná melodie a vypadá to jako další díl Kameňáku.

plakát

Svatba na odstřel (2022) odpad!

Reklama na "Americkej sen" kde i totální pitomci můžou být nechutně bohatí a jakejkoliv trotl či totální slepice se můžou během pár sekund stát akčními hrdiny. Nudná tupá sračka bez špetky vtipu.

plakát

Co se šeptá (1938) 

Neskutečně nepříjemný příběh, naštěstí s "dobrým" koncem.

plakát

Cácorka (1935) 

Neskutečně nudná, chaotická a hloupá záležitost, která si s klidem zaslouží odpad. Díky naivitě doby ale budu shovívavej a dám jednu hvězdu, přestože tento film nemá žádnou z jakýchkoliv kvalit.

plakát

Bláznivá střela - Amerika v ohrožení (2008) odpad!

Nechápu jak si vůbec nějaké prostoduché hovado mohlo dovolit toto v češtině pojmenovat jako "Bláznivá střela" a zařadit to tak mezi absolutně odlišné filmy, které narozdíl od tohoto odpadu patří mezi jedny z nejlepších ulítlých parodií. Toto je prostě fekál bez špetky vtipu.

plakát

Tady Havel, slyšíte mě? (2023) 

Další psedodokument o kultu osobnosti a uměle vytvořené ikoně, legendárním hrdinovi, o mučedníkovi, či až spasiteli národa. Prostĕ nĕco pro zfanatizované uctívače s jediným tím přijatelným správným "vlastním názorem", který jim jiní vtlačili do hlav. Hmmm ne, děkuji nechci!

plakát

Mladá dáma (2024) 

Bral jsem to jako naivni americkou pohadku a dostal jsem vizualne hezkou, ikdyz znacne prihlouplou, podivanou. Na Netflix tvorbu je to nadprumer.

plakát

Madam Web (2024) 

Zas takova tragedie to neni. Ocekaval jsem to mnohem mnohem horsi. Co ale taky cekat od nazvu Madame coz v anglictine vlastne znamena "bordelmama"? Rozhdone jsou ale mnohem horsi MCU i DC filmy. Hlavnim problemem zde zustava nuda. Vlastne se celej film tak nejak ani nic moc nedeje a spis se chodi od niceho k nicemu. Ikdyz je to smutny tak vlastne nejvetsim plusem je, ze zde neni vsude nasilim narvanej trapnopseudohumor, cim extremne trpi ostatni komiksarny poslednich let. Sice to teda nenadchlo ani nepobavilo ale vylozene u toho sledovani aspon clovek az tak moc netrpi.