Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátele zná každý a ten, kdo je nezná by to měl okamžitě napravit. Vynikající, pohodový, vtipný seriál, který obohacuje každý člen z herecké party jiným způsobem, jenž je pro něj typický. Máme tu vtipálka Chandlera, trošku natvrdlého Joeyho, přehnaně uklízecí Moniku, jejího "supervzdělaného" bratra Rosse, ambiciózní Rachel a dokonale ulítlou Phoebe.Každý z přátel na své kamarády nedá dopustit a jejich životní příběhy stojí opravdu za podívání.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Tento seriál ve mně ze začátku budil rozpaky a nějak jsem mu nemohl úplně přijít na chuť.Není to klasický sitcom se spoustou vtipů, ale právě proto se mi postupem času začal líbit, navíc vytvořit seriál tohoto typu z nemocničního prostředí je obdivuhodné.A čím déle na něj člověk kouká, tím víc mu k srdci přirostou všechny postavy. Největší zásluhu mám na tom ale John C.McGinley alias Dr. Cox, jelikož jeho postava je opravdu unikátní .Hlavní hrdina JD je sympaťák a jelikož Zach Braff je můj oblíbenec, tak i tady není co řešit. Velké doména seriálu Scrubs jsou i vedlejší postavy, kterým je sem tam věnovaná i celá komplet epizoda. Ať už je to chlípník s nepřeberným množstvím "high five" Todd, bláznivý údržbář , sebelitující se právník Ted nebo další postavy. Celkově seriál rozhodně stojí za podívání, momentálně patří k mým nejoblíbenějším.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Podle mě tady vynikají postavy Barneyho a Marshalla.Barney je případ sám o sobě a má dokonale vymyšlený svět, kde ženy figurují v roli "jen na to jedno".Marshall je zase srandovní "týpek", který opravdu dobře hláškuje a dokáže si dělat srandu sám ze sebe i svojí přítelkyně(snoubenky, manželky).Nakonec ani ostatní postavy vůbec nejsou pozadu a proto z toho vznikl vyjímečný seriál, který bych ovšem nesrovnával s Přáteli.Samozřejmě i v tomto seriálu se najdou slabší díly a zejména od 4.řady už to není jako na začátku.Nicméně já si užil každý díl a to nejen jednou.Každý díl má něco do sebe, stejně jako jednotlivé postavy seriálu.Prostě musím..je to... Awesome!

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Naprostá lahůdka.Maximální hodnocení a poklona pro tým, který tento seriál stvořil.Čím víckrát ho vidíte, tím je lepší, protože v obrovském množství postav se hned napoprvé těžko orientuje.Seriál nemá prakticky hluchá místa, každý díl maximálně splňuje to, k čemu byl předurčen a to je provést diváky 2.světovou válkou za pomoci nestatečnějších amerických vojáků, kteří v této válce působili a ukázat krutost tohoto válečného období se vším všudy.Daří se mu to znamenitě, k tomu navíc vizuální stránka a herecká kvalita a rázem je z toho skvělý "majstrštyk".

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Vynikající rodinný sitcom, který si získal určitě hodně fanoušků z řad dětí i dospělých.Linii všech dílů je velmi podobná a snaží se moralizovat, aby tvůrci ukázali (nejen) dětem, co je v životě správné.Nicméně především jde o dobrou a pohodou zábavu, kde nechybí skvělý humor a výborná postava Coudyho, Franka, ale i dalších mladých hrdinů navíc všemu dodala vyšší rozměr.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Vynikající britský seriál-sitcom, skvělý humor, ikdyž občas až moc "crazy" ,ale třeba boss Denhom nebo ulítlý gotik Richmond a některé hlášky stojí opravdu za to (např. díl s německým kanibalem nebo návštěva gay představení v divadle, či příjezd "tety Irmy" alias Jen:Dala jsem se ke komunistům vs.Moss:některé jejich názory nejsou špatné)...kdo viděl pochopí :-))Bohužel velmi málo dílů.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tenhle seriál je pecka! Dlouho jsem neviděl takové fantasy/drama s historickým nádechem, které by mě oslovilo a nějak jsem se sžil s příběhem. Velmi kladně hodnotím prolínání několika dějových linek, u kterých jsem se vždycky těšil až se dozvím, co je v té další. Hodně se mi líbí minipříběh Johna Snowa a jeho družiny noční hlídky. Nechybí tu intriky, spekulace, podvody a vysoká politická hra. Člověk si zde snadno oblíbí své hrdiny a naopak i nenávidí padouchy:). Je zde i akce, zajímavé dialogy a napínavá atmosféra, takže prostě vše , co mi měl dobrý seriál s podobnou tématikou mít. Tak šup, šup ať už je další série:). Nejoblíbenější postavy - Tyrion Lannister, Robb Stark, Arya Stark, Jaghen H'ghar :).

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Nářez! Výborný seriál s feelingem 80.let, skvělým soundtrackem a perfektní, mysteriozní atmosférou. Nejlepší na tom je to, že je zde snad všechno výborně řešeno. Klučičí nezlomné přátelství, láska dětí, teenagerů i dospělých. Prvky hororu, dramatické situace, akce, napětí, ale i vtipné scény. Je toho hodně, ale nic nepůsobí lacině a vše do sebe zapadá. Dějová linka se vyvíjí i dost překvapivě a pořád si nechává v zásobě trumfy až do úplného konce. Všichni herci obstáli na výbornou. Na začátku jsem si myslel, že Winona Ryder na tu roli nemá, ale nakonec i ona mě přesvědčila. Netlfix opět trefil do černého.