Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 072)

plakát

Zatóiči monogatari (1962) 

Dlouho mi starý Zatoichi unikal. Ale je to škoda. Výborně vykreslená postava a líbivá filozofie to dotáhnou i přes v podstatě minimální choreografii.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Po právu plnej. Výborná věc a velká sranda. Dobře, ke konci to ztrácí tempo, ale zdařile to zachraňuje vynikající Ghoul. Tu postavu pozlatit a vystavit.

plakát

Chudáčci (2023) 

Někdy se vám naskytne film, který vám prostě nesedne. A pro mě je to tohle. Budiž, za experimentálnost a nějakou konzistentnost dávám ty dvě. Ale všechno ostatní je vesměs... Pseudointelektuální blbost.

plakát

Defiant (2022) 

Je nad slunce jasné, že to má být moderní čínský Zatoichi. Ale nemá to snahu ho vyloženě napodobovat a je to své. Však Zatoichi má za sebou desítky let historie a velikou spoustu filmů, takže vliv prostě mít bude. Tohle je dobrá rubačka, bez většího tlaku na příběh. Je to přímočaré, ale slušně natočené. Líbilo.

plakát

Mumie se vrací (2001) 

Král Škorpion se měl vrátit jako válečník v lidské formě. Ta příšerná animace škorpióna byla zbytečná. Jinak mám ten film rád.

plakát

Kaskadér (2024) 

Dlouho jsem neviděl tak výbornou akční komedii. Nápadité, chytré, skvělé dialogy, sarkasmus na každém kroku a skvělý, ale naprosto úžasný Gosling. Pecka.

plakát

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) 

Zase trochu jiný Ritchie. Ale rozhodně zábavná a díky obsazení i sympatická záležitost. "Podle skutečné události" tomu dává trochu větší grády.

plakát

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024) 

Jo, slabší než první "pokračování", ale pořád docela zábava. Scénář chtěl mít trochu větší grády, ale nepovedlo se to tam dostat. Je možná i špatně, že to nerežíroval Jason Reitman, který měl k otcově kultovnímu dílu asi větší respekt.