Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (597)

plakát

Zeiten ändern Dich (2010) 

Hodně neatraktivní téma – rap – mě ze začátku rozhodně nechytlo. Postupně však bylo zajímavé sledovat zase jiný život a diametrálně odlišné myšlení, koníčky a životní cíle. Filmy podle skutečné události jsou lahůdka, tak jsem nakonec dokázala ocenit zrod Bushida. Snímek vás vezme na cestu od jeho dětství až po dospělost. Krátkou roli si tu zahrál i Karel Gott. Byla zábava ho sledovat při vystoupení s mladým rapujícím přistěhovalcem.

plakát

Stezka Českem - Orlické hory (2024) (epizoda) 

Orlické hory mě nadchly především malým turismem. Tentokrát se k Vladykovi přidali vozíčkáři na kolech. Hudba opět perfektní. Nejvíc mě paradoxně zaujal kostel a farář. Snad první kostel, který se mi líbil a možná bych se tam zašla i podívat. Putování mi utíká rychleji než zdejší vozíčkáři, a tak si musím s dalšími díly šetřit.

plakát

Love, Death & Robots - Masonovy krysy (2022) (epizoda) 

Hodně vtipná a milá povídka s krásnou animací. Krysy byly extrémně cool a při každé scéně mě dokázaly rozesmát. Sice jsem nepostřehla hlubší smysl povídky, ale zaujala mě a rozesmála.

plakát

Love, Death & Robots - Roj (2022) (epizoda) 

Hodně neatraktivní téma. Celý to vyznělo do ztracena. Možná jsem nedávala úplně pozor, ale ani  jsem nepochopila, o co jde. Film asi doplatil na můj dvojitý dřímánek, který během těchto pár minut padl.

plakát

Love, Death & Robots - Tým zabijáků (2022) (epizoda) 

Děj mě příliš neoslnil, ale chválím mega sympatickou a vtipnou skupinku vojáků. Styl humoru byl podle mého gusta. Nechyběla krev, létající vnitřnosti a další parádičky.

plakát

Love, Death & Robots - Noc mini mrtvých (2022) (epizoda) 

Zombie tématika mě moc nebere, takže tady jdou 3* opět jen za originalitou. Podobný nápad tu ještě nebyl a bylo fajn sledovat zase jiné zpracování. Úvodní scéna byla samozřejmě nejlepší. Potom už jen sledujete další možnost, jak se lidstvo zničí.

plakát

Love, Death & Robots - Tep toho stvoření (2022) (epizoda) 

3* jsem udělila hlavně za krásný vizuál. Trošičku mi to připomínalo díl s mořskými živočichy. Takže děj za mě nic extra, ale vizuál krása. :)

plakát

Love, Death & Robots - Děsivá výprava (2022) (epizoda) 

Tenhle kraťas přinesl plnohodnotný filmový zážitek. Opět krásná animace, která se k tématu perfektně hodila. Monstrum bylo moc roztomilý. Nechyběla spousta krve. Celkem zajímavý, kolik se toho dá vměstnat do 15 minut. Velká spokojenost.

plakát

Stezka Českem - Adršpach a Broumovsko (2024) (epizoda) 

Opět skvělý hudební podkres a spousta zajímavostí. Krajina zase trošku jiná. Až si tuhle cestu budu procházet, tak zcela jistě minu velkým obloukem turisticky profláknutá místa. Trail Angels je zajímavý koníček a je fajn, že takoví milí lidé existují a poskytují alespoň místo na přespání.