Reklama

Reklama

Spisovatelka Helen a herečka Madeline se dlouhá léta nenávidí. Madeline totiž přebrala Helen snoubence Ernesta. Teď všichni tři překročili padesátku a místo toho, aby jejich životy a kariéry nabíraly na obrátkách, padají strmě ke dnu. Z Ernesta, který byl kdysi špičkový plastický chirurg, se stal alkoholik a skončil jako maskér mrtvol. Helen přepadne osobní krize a má tendenci nesnesitelně přibírat na váze. Sedm let poté co se Ernest a Madeline vzali, skončí k nepoznání ztloustlá v blázinci, kde jí sice psycholožka dokáže pomoci, ovšem zcela jinak než čekala. Omylem totiž Helen přivede na myšlenku Madeline zavraždit. Také Madeline si uvědomuje, že doba, kdy se všichni muži kořili jejím půvabům a leželi jí u nohou, je dávno pryč. Ale všechno se dá změnit. Zvláště pokud jim do života vstoupí záhadná čarodějka Lisa disponující elixírem věčného mládí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (503)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zajímavá komedie, která na tomto poli vcelku pobaví. Černý a komorní humor jako zde se málokdy vidí a efekty co ho doprovází jsou velmi dobré. Hlášky jako : "Prokoukla jsem tě!" nebo "Tvoje teplota je 18 stupňů" jsou prostě dokonalé. Bruce Willis v trošku netradiční roli působí opět vyjimečně a obě ženy posedlé mládím taky. Nadprůměrná komedie, která vyniká zpracováním i humorem. (71 procent) ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem jednou pozdě večer narazil v televizi.Herecké obsazení mě hodně zaujalo,stejně jako jméno Roberta Zemeckise,tak jsem si řekl,že se na to podívám.A fakt jsem se u toho skvěle pobavil.Ještě zaručeně nikdy jsem Bruce neviděl v takové roli.A že si ji opravdu užil.Meryl Streep a Goldie Hawn jsou taky jedna lepší než druhá.No a Robert zase jednou posunul hranice filmových efektů o kus dál.Díra v žaludku a hlava obrácená naopak,to jsou věci,na které se nezapomíná.A konec je taky skvělý.Prostě výborná černá komedie,která rozhodně stojí za zhlédnutí.80 % ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele

Roberta Zemeckisa považujem za režiséra,ktorý rád skúša nové triky,vizuálne efekty sú jeho doménou,ktorým rozumie... Meryl,Bruce a Goldie v čiernej komédii,kde to srší nápadmi,humorom,Zemeckis vôbec v tomto období 90 aj 80 rokoch,jeden z najvplyvnejších režisérov,ktorý dnes nie je excelentný ako voľakedy. Typický príklad klasických 90 rokoch,keď„fičali” takéto počiny,pri ktorých stačí vypnúť mozog a len pozerať. Štáb:Absolútna špička od kameramana Deana(Jurassic Park),strihača Arthura(obidva oscary za zemeckisovky),výprava Rick,hudba Alan+scenár,réžia,herci-pohodová komédia,ktorá ma bavila.Efekty pritiahnu,lebo sú pozoruhodné. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title - Alan Silvestri ,2. Me ,3. Woman on the Verge ,4. Lisle ,5. Touch of Magic ,6. Now, a Warning ,7. Sempre Viva ,8. Another Drunk Driver ,9. Hurry Up, You Wimp ,10. It's Alive ,11. Helen Spies ,12. Another Micracle ,13. I'll Be Upstairs ,14. Loving You ,15. I'd Rather Die ,16. End Credits , ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zábava tak dobrá na pošmourné odpoledne jednou za dva roky. Tři hvězdičky za lehce nadprůměrnou - v detailech však d.m.s.n. trošku nedotaženou komedii, z jejíhož námětu se dala udělat skvělá taškařice... - - - P.S. Bohužel v Česku vydané dvd pouze s českým dabingem bez titulků. Další laps vydavatele a bůh suď, proč to ti diletanti dělají... :-( - - - P.P.S. Ejhle! Tak v červnu 09 konečně dvd s českými titulky. Po letech jsem znovu skouknul a v dobrém rozmaru hnedle přidal jednu hvězdičku. Ale stejně si pořád myslím, že tahle skvělá oddechovka mohla mít pár detailů více vypointovaných... ;-) ()

Galerie (105)

Zajímavosti (34)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 58,4 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 149 mil. (NIRO)
  • Film poprvé představil fotorealistickou lidskou kůži, jež vznikla díky tehdy nově vyvinutému softwaru. (Cherish)

Související novinky

Čertova švígrmutr

Čertova švígrmutr

30.06.2006

Někteří charakterní herci hrávají v inteligentních hlubších filmech, když jim jde o umění a touhu něco po sobě zanechat. Z toho se ale objeví v tak prvoplánovém hloupoučkém čemsi, že se člověk… (více)

Reklama

Reklama