Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Už pěknou řádku let je tohle ten nejbarevnější, nejzábavnější, nejromantičtější, nejdojemnější, nejkrásnější a nejúžasnější kýč, co jsem kdy viděla.

Sám doma

Sám doma (1990)

Jako malá jsem ten film zbožňovala. O deset let později jsem se na něj podívala znovu a absolutně jsem netušila, že to budu zase tak prožívat. Prostě Kevin je Kevin a všechno, co předváděl, mě dostávalo do kolen. Tohle je komedie, jak má být - pro děti, pro dospělé, to je fuk, hlavně když to člověka baví.

Smrt jí sluší

Smrt jí sluší (1992)

Uznávám, že tenhle typ humoru každému asi nesedne. Já jsem to viděla poprvé jako asi desetileté děcko a nesmírně mě to zaujalo. Od té doby jsem ten film dlouho, ale dlouho hledala, takže když jsem ho zase nalezla, jak bych mohla dát míň než 5*? :-)

Walk the Line

Walk the Line (2005)

Váhala jsem mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami, ale protože nakonec převažovaly pozitivní emoce, tak jsem se rozhodla pro pět. Nesmrtelné písně, skvělý scénář, naprosto famózní Reese Witherspoon, které to tady nesmírně slušelo. A pak ještě Joaquinovo nezaměnitelné osobní charisma. Všechno to spolu tak parádně spolupracovalo, až radost pohledět, a mně to vykouzlilo úsměv na rtech a zpříjemnilo den. Pro mě 90%.