Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devatenáctiletý Seth Davis nechá vysoké školy a začne provozovat ilegální domácí kasino, kam chodí především jeho bývalí spolužáci. Nerozumí si s otcem, váženým soudcem, kterému se nelíbí způsob jeho života a podnikání mimo zákon. Kamarád Adam se starším Gregem Feinsteinem ho navnadí řečmi o výši výdělků u makléřské firmy J. T. Marlin natolik, že se Seth rozhodne práci získat. Láká ho i možnost dostat poctivou práci a udělat tak dojem na přísného otce, který se s ním odmítá bavit, dokud se nebude živit poctivě. Začínají tři měsíce, během nichž se má Seth zaučit v Gregově týmu. Dostávají seznamy potenciálních klientů a denně musí zvládnout i několik set hovorů. Z nováčků je to kupodivu on, komu se podaří ulovit prvního klienta doktora Jacobse, kterého přesvědčí o koupi akcií nového léku, který mu pak prodá zkušený makléř Chris. Záhy se stane náhodným svědkem podivného chování šéfů Michaela a Jima a začne si všímat drobných nesrovnalostí v obchodech. Začíná tušit, že s firmou není něco v pořádku. Sleduje ji také FBI, která si ho vytipovala jako možného kandidáta na spolupráci. Krátce nato mladík zjistí, že firma, jejíž akcie prodávají, vůbec neexistuje. Odtud už je jen krok k tomu, aby odhalil šokující pravdu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jojo, kdo se aspoň někdy přiblížil k něčemu takovýmu, jako jsou multi-level-marketingy nebo door-to-door prodeje atd., musí uznale pokývat hlavou, že přesně takovýhle svinstvo to je. Důležitej je prostě prodej a nic kolem to nemůže narušit. Je jedno, jak to uděláte, hlavní je, že to frčí. A že se tihle napomádovaní rádoby zbohatlíci umí taky chovat jak zvěř, vůbec bych se tomu nedivil. A na závěr je potřeba se pořádně nabudit pokřikem a potleskem: "Yeaaaaah!". P.S.: Affleckova scéna s náborem nováčků je naprosto ukázková a dokonalá! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Film není špatný, ale chybí více tah na branku, nějaká charismatická ústřední postava, co by vás vtáhla do děje. Celé to jen tak nějak "klouže po povrchu", žádné velké emoce, napětí. Hlavní hrdina je nesympatický ulízavec, ostatní děsní metrouši a Vin nedostal moc prostoru (pominuli fakt, že v roli byl jak pěst na oko.). Za mne průměrná záležitost, která Vlkovi z Wall Streetu nesahá výš než po kolena. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prachy, prachy, prachy a zase prachy.Okolo tohoto sa točí celý film.A nieje to vôbec zlé.Dej hovorí o kravaťákoch, ktorý pretelefonujú majland, ale zároveň získajú ešte viac a môžu si dovoliť ešte krajšie sako či inú farbu kravaty, za volantom krásneho Ferrari.Hlavnou postavou je mladý Giovanni Ribisi, ktorého každý pozná z filmov 60 sekúnd alebo zachráňte vojaka Ryana, v ktorom si zahral aj jeho kolega Vin Diesel.Pokiaľ si idete film pozrieť len kvôli Dieselovi, tak ako aj ja, tak vám poviem, že Diesel tu hraje druhú husle a polku filmu.Ale pozrite sa na to, celkom sa to oplatí.Dej je fakt zaujímavý a hlavná postava je podaná tak, aby vás dostala do centra diania, v ktorom dej sa posúva stále dopredu a nijak rozbeh filmu nebrzdí.Herecké obsadenie je veľmi známe a dobré (Ribisi, Diesel, Caan, Affleck), scenár tiež nieje najhorší, jediné čo mi vo filme chýbalo bola trošku väčšia vážnosť, aby bol s toho ten Thriller. 85% - 4* ()

Milsa 

všechny recenze uživatele

Ďakujem distribútorovi, že mi popísal dej celého filmu a už nemám chuť si film pozrieť, pretože som si celý jeho dej prečítal. Tí distribútori by sa mohli uvedomiť. Doplnené: Ono ten film ozaj končí tam, kde končí aj popis filmu distribútorom. Vzhľadom na to, že film bol síce pozerateľný, ale čakal som od neho viac, tak podľa toho je aj hodnotenie. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Příběh muže, který dělal špatný věci s dobrými úmysly, a ještě v tom byl ze všech nejlepší. Zajímavý nápad, pár pěkných scén, překvapivá zápletka. Ale jinak trochu nuda, nic novátorského. Dobří herci, ale zbytečně slabé charaktery. Jo, a Diesel tam byl zcela jen tak? Mno, každopádně dvě hvězdičky dám, z čehož jedna minimálně je za Diesela a za jeho svaly. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Film sa natáčal v meste New York. (dyfur)
  • Film, na který se Giovanni Ribisi, Vin Diesel, Ben Affleck a Nicky Katt dívají, je Wall Street z roku 1987. (S.i.d.)
  • Jim Young (Ben Affleck) nosí hodinky značky TAG Heuer Monaco a Chris Varick (Vin Diesel) nosí hodinky značky TAG Heuer Aquaracer. (dyfur)

Reklama

Reklama