Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál neměl jiný účel, než vytvořit v MCU postavu, pro další menšinu (slovy Karla Maye) - rudochy. První epizodu se seriál hrozně snaží napasovat pomocí Daredevila a Hawkeye, aby celý zbytek oslavoval velkého Manytů (pardon máme rok 2024, takže paní Manytů) a předváděl uniformě nasraný výraz ropuchy bez talentu. Pak tady je ta stupidita s Kingpinem. Víc debilně “vyřešit” konec Hawkeye opravdu nešlo. Více u jednotlivých epizod. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Mohl z toho být fajn devadesátiminutový televizní film, místo toho jde o vyprázdněnou a unavenou nápodobu Defenders univerza. Která je o to nesmyslnější, když jako eRková podívaná navazuje na rodinný vánoční seriál Hawkeye. Další důkaz pokračujícího (završujícího se?) kreativního krachu Marvel Studios ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

5 epizód, ktoré sú úplne nedostatočné a pri tom absolútne nič nepovedia. Kingpin samozrejme žije, príde odpustiť Echu, tá ho však odmietne a tak sa jej Kingpin vo finále chce pomstiť. Presne o tomto je tento seriál. Extrémne plochý, kde všetky postavy sú totálne zbytočné a ani jediná nosná vec (Maya dcéra-Kingpin otec) nedostane priestor. Tvorcovia miestami ukážu, že krvi sa neboja. Tak prečo keď hlavná hrdinka dostane poriadny úder do tváre, má iba malú ranku na pere. Finále ?! Celé zle, to bolo hádam ako vystrihnuté zo zlého Cčka. Intro ? Spomínal som pri ňom na Walker Texas Ranger, ako fakt nech sa nehnevajú. Za mňa seriál úplne zbytočný, s postavou , ktorá je čisto doplnková a nemôže ťahať hlavnú úlohu. Ja som sa ohromne tešil na DD, ten tu má smiešnych 30 sekúnd v prvej časti.  U mňa slabšie 3*. Verím že BornAgain bude veľká záchrana tohto street level marvelu. PS: Kingpin je skvelá postava a Vincent je v tej úlohe skutočne hrozivý, ALE. Prehral v DD (2x) a odkedy je späť tak dostal na zadok v Hawkeyovi a dokonca sa nám rozplakal aj tuto na konci a ušiel. Za mňa už začína byť k smiechu. Tu treba aby buď skončil na dobro, alebo dostal konečne krvavý priestor ako si zaslúži. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První díl dává vzpomenout na zlaté časy netflixovského Daredevila, pozor, z produkce mé oblíbené zrušené divize Marvel Entertainment, bohužel a nepřekvapivě s horší choreografií, ale aspoň s krví a potem. Obecně iniciativě Marvel Spotlight mimo kánon MCU fandím a jsem rád, že tihle pouliční hrdinové se do budoucna nebudou dokola vypořádávat s Thanosovým lusknutím a budou si řešit vlastní příběhy bez záchrany světa, zpětně tam řadím i Moon Knighta například. Bohužel mě však indiánská tématika vůbec nezajímala a od prvního dílu, který mě nakonec bavil nejvíce, jsem doufal, že se vyšvihneme výše, ale tvůrci možná pořádně nevěděli kudy kam a v postprodukci se asi dost čachrovalo, dokonce i s počtem dílů. Echo jako taková mi nakonec tolik nevadila (leč ty magické schopnosti si mohli odpustit, byť samozřejmě mají svůj komiksový základ, ale kdo její komiksy zná?), návrat Kingpina ve větší roli jsem hodně ocenil, i když mi pořád nějak přišlo, že se drží zkrátka a výsledných 5 dílů je tak akorát. A teď už mi hoďte tu čtvrtou sérii Daredevila a budu nejvíc spokojen. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nezajímává návštěva Oklahomy, která nemá nosnou myšlenku a je ve své podstatě zbytečná. Bez duše. Nekonzistence v psaní postav je až děsivá. Chvíli se zdá, že Maya chce zlikvidovat Fiskovo impérium a nikdo jí nechce pomoct, potom likvidovat impérium nechce, ale ti samí lidé jí říkají, že musí. Doteď jsem nepochopil o co tedy hlavní hrdince šlo a její chování k blízkým i ke Kingpinovi postrádá logiku. Výkon Alaquy Cox je zvláštní, ale poznal jsem jen kdy se zlobí a kdy je zmatená. Vincent D'Onofrio si svoje uhraje, i když mu to scénář moc neusnadňuje. Charlie Cox toho k hraní moc nemá a akce je docela v pohodě. Nesoudržný guláš, bez emocí a beze smyslu s fakt divnými dialogy. Hele Sušenko, todle bude fakt nebezpečný, máš sebou nůž nebo bouchačku? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Pes Billy Jack se ve skutečnosti jmenuje Buzz. (Rominator)
  • Alaqua Cox prezradila, že členovia hereckého obsadenia ako aj štábu sa naučili posunkovú reč. Režisérka a výkonná producentka Sydney Freeland taktiež povedala, že všetci, ktorý boli súčasťou show, si vzali lekcie posunkovej reči. [Zdroj] (drake31)
  • Je to prvý projekt v MCU, ktorý je označený ako Marvel Spotlightčo je nový termín označujúci tie projekty, ktoré si vychutnajú aj nováčikovia a nepotrebujú mať znalosť širšieho diania v MCU. (koty2201)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama