Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (685)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Opět velmi vtipné. Často jsem si říkala, že ten Scott přece nemůže být takový mamlas, včetně těch jeho vězeňských kámošů, machrů přes počítače. Každopádně mě ty jejich kecy na úrovni absolventů prvních ročníků zvláštní školy bavily. Jako v každém podobném akčním filmu tak i tady, nás drží v napětí do poslední chvíle. I tady se najdou všechny možné komplikace, které do závěrečných chvil zabraňují dojít ke kýženému výsledku svého snažení. Co jde, tak se do sebe neustále zamotává, pořád se improvizuje, a to všechno doslova v letu. S mým doprovodem jsme po cestě domů vedli řeč s hlubokou myšlenkou ... byl na mě vznesen dotaz, zda Ant man a Wasp pomůžou v dalším díle Avangerům. Těžká otázka. Budeme doufat, že ano. I když nevím nevím, taky to se Scottem momentálně nevypadá nijak růžově. Ti co se nezvedli ze sedaček v kině hned při prvních titulcích ví ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě slabší než jednička a také slabší kino návštěva letos. Tohle je vyloženě Marvelovka určená pro děti. Málo Akce, dětinský humor( Občas pobavil alespoň Peňa, ale Paul Rudd mi vtipný vůbec nepříjde). Slabý záporák, který vlastně nic moc nepředvedl, občas se to bohužel táhlo a místy bych dal přednost i spaní.Oproti Avengers a Deadpoolovi je to velký propad dolů, ale ten standartní průměr si to pořád jakžtakž drží. 55% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me po prvnim fajn dilu trochu zklamani. Vicemene dostavame to samy, co minule, ale tak nejak uz to neni tak zabavny. Akce tu moc neni, vetsina ji navic byla provarena v ukazkach a ta co tu je, by urcite mohla bejt i napaditejsi a vic vyuzivat zvetsovacich/zmensovacich schopnosti. Aby to tak nebyla jen spousta kecu, tvurci pridali na humoru, fory jsou fajn, ale vetsinu jich obstara misto sympatickyho Rudda naprosto perfektni Pena. No a jinak samotnej pribeh je v podstate o nicem, neustale nekdo nekoho pronasleduje, furt se honi zmensena laborator a kdyz uz po stopadesaty zase nekdo nekomu neco ukradne, zacne to bejt krapet otravny. Zaporacka Ghost je pak docela tragicka. Celkove by to proste chtelo zapracovat na lepsim pribehu, protoze akci nebo rozpoctem se to s hlavnima MCU filmama fakt rovnat nemuze. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ve většině zemí světa je film přístupný od 12 - 13 let, včetně nás, nejedná se o snímek pro celou rodinu. Popravdě, pokud člověk odhlédne od žádoucího násilí, které je v comicsech se superhrdiny nezbytné, pak většina dialogů musí malým dětem, ano, těm pětiletým prckům v kině pode mnou, zůstat utajena stejně, jako samotné konání postav. Chápu snahu vydělat, ale proč zatraceně nejít cestou, co tak pěkně vyšlapal Deadpool? Možná by bylo lepší, kdyby řežbu doprovázela krev a smrt, jelikož tohle je pro děti daleko horší - myslí si pak chudinky, že zmlátit někoho ve skutečnosti je stejné jako ve filmu. Ale dosti moralizování. Z hlediska vhodnosti kočkopes, z pohledu dobrodružství zábavná jízda. To neustále zmenšování a zvětšování lidí i věcí nemělo chybu. Už se nikdy nebudu posmívat Hello Kitty... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Fajn rodinnej film... eh. Ale proč ne. Zatimco jiný marvelovky se snaží bejt epicky závažný a osudový, tahle je vesměs dětsky neškodná. Jen je škoda, že už jí chybí svěžest jedničky. Tahákem je skvělý ženský obsazení (Lilly, Pfeiffer, John-Kamen, super jsou všechny), mínusem poněkud imbecilní zacházení se zmenšováním/zvětšováním a celková nijakost zápletky. Nijakost trochu postihuje i hlavního hrdinu, kterej vlastně ve všech filmech vystupuje jako takovej hodnej trouba ze sousedství, kolem nějž se ty dobrodružství motaj tak trochu omylem. Na škodu by to nebylo, kdyby na sebe pozornost nestrhávalo prakticky všechno kolem něj... včetně žasnutí nad tim, jak skvěle se povedlo digitálně omladit Douglase i Pfeifferku. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Postava Ghost (Hannah John-Kamen) je v předloze muž a Ant-Man s ní nikdy nebojuje. Jejím původním nepřítelem je Iron Man. (UncleMorty)
  • V předloze Ant-Man (Paul Rudd) cestuje do Microversu a ne do Quantum Realmu. Studio Marvel muselo pozměnit název tohoto „mikro/kvantového“ světa, protože práva na název Microverse vlastní pro filmové účely společnost Hasbro. (UncleMorty)
  • V jedné ze scén pronese Scottova dcera Cassie (Abby Ryder Fortson), že by chtěla být jeho partnerem, a opakovaně prohlašuje, že chce pomáhat lidem jako Scott (Paul Rudd). V komiksech se Cassie Lang stane hrdinskou Stature, která se také umí zmenšovat. (NiWi)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama