Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po slabej dvojke prichádza ďalšie pokračovanie úspešnej Vrany. Ovšem kvality prvého dielu sa toto v žiadnom prípade nevyrovná, hlavný hrdina už bol lepší ako Perez , Kirsten Dunst pekne zapadla do tohoto filmu ale o iných hercoch sa to povedať nedá. Takže jeto skor priemerné dielo ktoré sa ešte pozerať dá. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S Městem andělů přišlo malinko zklamání. Nutně jsem si potřebovala spravit chuť. Dlouho jsem váhala jít do dalšího dílu, protože jak mě něco zklame, tak se k tomu automaticky otočím zády a jdu od toho pryč. Na konec jsem neodolala. Film je o chlup lepší než zmiňované Město andělů, ale kvalit jedničky prostě nedosahuje. Opět je tu silným a ústředním motivem touha po pomstě. Eric Mabius byl nespravedlivě popraven za brutální vraždu dívky, kterou miloval více než svůj život. Vrátil se jako nemrtvý a vyřídil si účty se všemi zaintersovanými ve vraždě milované osoby. Temnou a hustou atmosféru krásně dokresluje šílená muzika. Dokonce jsem tam zaslechla převzatou písničku od Blondie. Byla v poněkud netradičním kabátku. ()

Reklama

Scytale 

všechny recenze uživatele

Dost mě překvapuje dost vysoké hodnocení trojky vůči dvojice, které nebyla nic moc, ale pořád řádově lepší než tento díl. Ve třetím dílu se můžete "těšit" na velmi vypelichanou Vránu s nulovou atmosférou, nesympatickým hlavním hrdinou, předvídatelným dějem ala první díl s partičkou sadistických policajtů a matnou Kirsten Dunst. Za nic nestojí ani soundtrack. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Áno, lepšie ako dvojka. Občas to doslova cituje jednotku, ale nevadí to. Problém je v samotnom hlavnom hrdinovi - príliš sa snaží hrať a to podkopáva jeho nebezpečnosť. Je to škoda, pretože v niektorých scénach je Eric Mabius slušne hustý. Vidno aj nedostatok peňazí - komornosť však pomáha vybudovať solídnu atmosféru. Zaujímavé hlavne preto, že nikto nečakal, že z takejto recyklácie môže byť pozerateľný film... ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Falešně obviněný hrdina uškvařený na elektrickém křesle, místo pouličních gangů zkorumpovaní poldové... mohlo to být osvěžující nebýt nudného scénáře a režie, naprosto fádního vizuálu, nevýrazných herců a slabých dialogů a počítačových triků. Myslím, že za vše mluví fakt, že film šel po mizerných testovacích projekcích rovnou na video. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama