Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po slabej dvojke prichádza ďalšie pokračovanie úspešnej Vrany. Ovšem kvality prvého dielu sa toto v žiadnom prípade nevyrovná, hlavný hrdina už bol lepší ako Perez , Kirsten Dunst pekne zapadla do tohoto filmu ale o iných hercoch sa to povedať nedá. Takže jeto skor priemerné dielo ktoré sa ešte pozerať dá. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Po strastiplné dvojce, která se svou snahou o originalitu akorát stáhla ke dnu, jsem již moc nečekal. Možná proto se mi třetí Vrána nakonec i líbila. Prvnímu dílu se sice ani v nejmenším nevyrovná, ale už pro kvalitní herecké výkony a pár vychytávek by byla škoda ji opomenout. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónov║ Celkom sa to dalo zniesť ako video film, aj keď ide len o šablónové kopírovanie prvého filmu Vrana, nič nové, či preborné od toho ale nečakajte. /35%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vrána je upadající série těžící pouze z úžasného prvního dílu a jeho skvělého nápadu(popřípadě atmosféry). Škoda, že žádný díl nebyl tak dobrý jako původní, ale rozhodně Návrat působí jako dobrý pokus se smyslem. Kirsten Dunst je tu nejvýraznější postavou, ale nezabrání propadu do temného průměru. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Treti dil vrany v zadnem pripade nedosahuje kvality prvniho legendarniho dilu, ale presto jsem byl v mnoha ohledech spokojen - ponura,slusne vykreslena atmosfera a ani herci nejsou uplne mimo. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Opravdu vychytaný filmeček.Jedničce se sice nevyrovná, ale i tak jsem bavil hodně, hodně moc!...Zašitá ústa Kirsten Dunst...láhůdka pro ty, co by něco podbného nečekaly! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nebyl bych na trojku tak přísný, už vzhledem k tomu, že ve srovnání s podřadnou dvojkou mi Návrat přijde jako hotové veledílo. Agresivní soundtrack, klipovitý střih, naturalistické násilí. Původnímu komiksu ostudu nedělá, i když chybí hlubší prokreslení postav a likvidace některých padouchů mohla být pomalejší a nápaditější. (Nejsem pochopitelně sadista, stejně jako ostatní komiksoví fandové.) Úprava scénáře, která se odklonila od původní verze, mi nevadí, policejní šéf je důstojný protivník... Celkový dojem: 70 %. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Falešně obviněný hrdina uškvařený na elektrickém křesle, místo pouličních gangů zkorumpovaní poldové... mohlo to být osvěžující nebýt nudného scénáře a režie, naprosto fádního vizuálu, nevýrazných herců a slabých dialogů a počítačových triků. Myslím, že za vše mluví fakt, že film šel po mizerných testovacích projekcích rovnou na video. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Asi jediné pokračování, které se vydalo trochu jinou cestou a minimálně do poloviny filmu to funguje. Finále mi bohužel přišlo příliš slabé a představitel mstitele je sice fajn v porovnání s Vincentem Perezem i Edwardem Furlongem (ale kdo by nebyl, že?:), v porovnání s Brandonem Lee však pořád silně ztrácí. Nicméně, pokud si potřebujete spravit chuť po nepovedené dvojce, směle do toho. 5/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Problémem zůstává, že se Kirsten k sérii nedostala už dříve, takhle Vrány stihly přijít o všechno dobré už během dvojky. Nicméně později se ukázalo, že je možné klesnout ještě hůř a Kirsten má tak na triku jen běžné béčko, ve kterém si vyzkoušela několik zajímavějších speciálních triků s make-upem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Příjemně ponurá atmosféra doprovází třetí, relativně povedené pokračování kultovní jedničky. Po hořkém zklamání z dvojky se na režisérském postu zkoušený Bharat Nalluri (stojí mimochodem za oceňovaným televizním dramatem Tsunami) nebál pohrát s osvědčenými prvky a většinou - i přes mírná naivně rušivá škobrtnutí - mu to vychází. Alex se vrací s neokoukanou tváří Erica Mabiuse a jako jeho sestra mu sekunduje překvapivě Kirsten Dunst. Takže tu máme další slušnou jednohubku, která rozhodně není z nejhorších, ale její chuť vám nezůstane na jazyku dlouho. Což o to, nedávno totiž bohužel vznikla i celou sérii definitivně odstřelující čtyřka s do filmového pekla směle našlapující Tarou Reid!! ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

No, na jedničku ani zdaleka nemá, ale po hrůzostrašné dvojce je to poměrně příjemné překvapení. Kirsten Dunst mi přišla ve filmu hodně navíc a lehce detektivní příběh filmu také nepomohl - prostě průměr. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nudná kópia originálu, solídne obsadená, pôsobiaca podradným dojmom nielen vďaka nepodareným trikom, napriek tomu že atmosféru sa podarilo napodobniť i keď je down o pár schodíkov kvality. Spomalený záber na letiace broky je tradíciou tejto série? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velmi důstojné pokračování série, které i přes kvalitní režii, nenalézá oporu v hlavním představiteli Ericu Mabiusovi. Ve vedlejších rolích to už vypadá daleko lépe, scénář také není úplně bez nápadu. 60% ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Zatímco dvojka byla až na pár nedostatků skvělá, tohle je jen slušné. S jedničkou snad ani nemá cenu srovnávat. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Třetí Vrána letí do prdele, ale těsně ji míjí. Mabius se jako vraní mstitel moc nepovedl, stejně jako jeho protivníci v čele s vysloveně trapným Fredem Wardem. Snad jen těch několik občasných akčních sekvencí se dá i pochválit. Koukatelná zbytečnost. Dvě. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Áno, lepšie ako dvojka. Občas to doslova cituje jednotku, ale nevadí to. Problém je v samotnom hlavnom hrdinovi - príliš sa snaží hrať a to podkopáva jeho nebezpečnosť. Je to škoda, pretože v niektorých scénach je Eric Mabius slušne hustý. Vidno aj nedostatok peňazí - komornosť však pomáha vybudovať solídnu atmosféru. Zaujímavé hlavne preto, že nikto nečakal, že z takejto recyklácie môže byť pozerateľný film... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

S prvním dílem samozřejmě nesrovnatelné, ale po naprosto příšerném druhém díle je to pořádný vzestup. Ponurá atmosféra funguje, některý perverzní scény nemají chybu a dočkáte se i pěkné řádky nechuťáren. Svoji zvláštní atmosférou tenhle díl lze označit jako jeden z posledních zlaté éry dospívání jedné generace, která mezi lety 1999 až 2004 pařila po bytech, hulila a poslouchala specifickou hudbu či pařila PlayStation 1. Miluju tu dobu a občas na ni se smutným srdcem vzpomínám. Navíc film, který pro velké plátno objevil sympaťáka Mabiuse.65%. ()

Reklama

Reklama