Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, tohle byl vážně špatný film. Přitom jsem si myslel, že by se mi mohl líbit, protože máme s Kate Beckinsale krásný dlouholetý vyvážený vztah. Mně se líbí a vždy ji rád znovu vidím, ona nemá naštěstí ani tušení o mé existenci, což mezi námi udržuje dokonalou harmonii. V tomto případě jsem byl ale zklamán tak dalece, že už mě dokázal potěšit jen její přízvuk, všechno ostatní mě štvalo tak, až jsem začal toužit po červeném tlačítku. Hmmm, když už jsem na to narazil...Řekněme, že jste člověk s těžkou poruchou sebeovládání, takže vás přemáhají záchvaty, při nichž se měníte v násilnické monstrum. Pokud si to uvědomujete a chcete tyto záchvaty potlačit, k čemu je vám červené tlačítko? Pokud se fakt neovládáte, můžete mít i deset tlačítek, ale kdo je stiskne? Ale scénář je od začátku do konce takových hovadin plný, takže filosofování asi nebude na místě. Nejsilnější dojem ve mně jednoznačně zanechala Susan Sarandon; ve chvíli, kdy se objevila na scéně, jsem si málem zvlhčil textil. To byl těžce hororový moment. Ještě teď sebou škubnu při každém hlasitějším zvuku. Milosrdné 2*- ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príjemný tupý výplach na úrovni Bessonoviek z čias, keď produkoval zábavné blbiny. Dejovo niekde medzi pri zemi sa držiacou Nikitou a úplne od reality odtrhnutou Lucy. Aj keď sa postavy správajú dosť neprirodzene štylizovane, tak ma bavili a dramatická stránka celkom funguje. A to sa mi trailer vôbec nepáčil a ústredné duo tu hrajú herci, ktorých fakt nemusím. Prekvapivo ale im tieto úlohy dobre sadli. Mínusom je to dnes to populárne silené tlačenie girl power a robenie zo všetkým mužských postáv totálnych idiotov, zloduchov alebo útlocitných chudákov. Technická stránka je ok, ale celý čas som mal pocit, že sledujem pilot k nejakému seriálu, takže veľa akcie tu nie je a až na jeden skutočný výbuch sa ničoho veľkolepejšieho nedočkáme. Naviac som mal klaustrofobický pocit, že minimálne polovica filmu sa odohráva na jednej ulici. Ale aspoň je to poctivé a solídne využité R-ko. Takže celkovo som spokojný. Možno pretože som mal nízke očakávania, alebo pretože som dostal som príjemný výplach aký som čakal od filmu Gunpowder Milkshake, ktorý ma sklamal na plnej čiare. 6/10. ()

Reklama

Jugamaru 

všechny recenze uživatele

Další režisérka, která si chce dokázat, že má "koule" natočit akční stylovou jízdu. Snaží se to být stylové jako něco od Matthewa Vaughna nebo Guye Ritchieho ale prostě režisérce se to rozpadá pod rukami a zkrátka nemá na to. Dialogy a většina scén jsou jen cringe které prostě nepůsobí dobře a jsou jen trapné. Rádoby cool soundtrack moc nefunguje a je nehodící se. Kate je celkem sexy, ale celkově její postava je o ničem a nezajímavá, stejně tak i ostatní postavy které občas trpí nějakou retardací a musí přepnout do módu "čím více budu mluvit sprostěji tím víc diváku se zasměje a je to vtipné". Nápad jako takový cením, ale příště to chce někoho zručnějšího, co opravdu umí z toho udělat šílenější stylovou akční jízdu. Na 3* to nestačí hlavně kvůli retardovanému finále a taky hlavně kvůli jedné skutečné transsexuální postavě které, prostě to herectví nejde a cítil jsem v sobě trapnost z některých, momentu a dialogů kde to na mně působilo opravdu hrozně špatně a stejně tak akční stránka byla nic moc. BTW: Pokud bude dvojka, tak nezapomenout sebou vzít mozek, pak vybrat jinačí režisérskou sestavu a klidně i scénáristu a bude to mít potenciál. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] JOLT, film, který měl dobrý nápad, trochu převzatý z jiných filmů, k tomu pěknou babu Kate Beckinsale, která na svůj věk ještě pořád působí sexy a to je asi tak vše! Nic víc mě ve filmu moc nezaujalo. Neříkám, že třeba akce je točena nějak strašně, ale nebavila mě. Nějaká ta pranice atd – též nic extra. A ani mi nepřijde, že by se tu našlo nějak moc vtipných momentů. Prostě má ta ženská poruchu, že je furt nasraná na lidi a sem tam je sejme. Ani finále mě nebavilo. Chtěl jsem dát jen 1*, ale nakonec jsem se smiloval. Znám horší filmy, je tu jistá snaha, nic nelogického, prostě jsem u toho usínal, nesedlo mi to, takže asi tak … ()

Lima 

všechny recenze uživatele

No jo, ostrý holky a hloupí mužští trubci, to dnes v Hollywoodu frčí. Navíc Tanya Wexler má ponětí o tom, jak se točí akční žánr, asi jako já o vaření, nebo o tom, jak se štupují ponožky. Ale na rozdíl od ní, která není v tomhle femi terroru schopna sesmolit jedinou zajímavou akční scénu, já aspoň zvládnu ukuchtit vajíčka natvrdo :o) Její předchozí ´Vrtěti ženou´ byl velmi příjemný, decentní snímek, ale páni kravaťáci, opravdu necpětě za každou cenu ženy někam, kde se necítí komfortně (čest vyjímkám jako Kathryn Bigelow). __ PS: Botox tentokrát nenadělal větší škody jako u kolegyň (Nicole Kidman že pozdravuje), Beckinsejlka je pořád hot. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno