Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak na začátku potřebuji říct, že trailer šel docela mimo mě. Čekal jsem prachsprostou béčkovou podívanou. No a vida...Jolt měřítka této kategorie splňuje na jedničku s hvězdičkou. Kate Beckinsale patří mezi to největší lákadlo, tu její roli jsem jí docela věřil, na druhou stranu, měla šanci herecky vůbec něco předvést ? Obsazení Stanleyho Tucciho jsem upřímně nepobral, tak kvalitní herec a skončí v tak malé a neatraktivní roli. Nechápu. Další obsazení docela tragédie (ten Courtney fakt pěst na oko). Akce sem tam ujde, spíše se ale jedná jen o představy hlavní hrdinky mimo realitu. S dialogy už to tak slavné není, ty sexuální narážky na každém kroku dost nemístné (podle toho člověk pozná, že to točila ženská). Kvalitou dost porovnatelné s Old Guard s Charlize Theron (mohly by si režisérky podat ruce). Prostě strašná bejkovina. 4,5/10 ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Dobrá jednohubka s velice sexy Kate Beckinsale. Akce ušla, ikdyž občas byla trochu přes čáru. Dalo se na to koukat, ale žádný zázrak se nekonal. Je to rozhodně lepší, než to co AMAZON natočil s Wahlbergem. Doufám, že takhle špatně nebudou dělat i pána prstenů. Není to úplná bída, jen je to prostě průměr. 50% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, tohle byl vážně špatný film. Přitom jsem si myslel, že by se mi mohl líbit, protože máme s Kate Beckinsale krásný dlouholetý vyvážený vztah. Mně se líbí a vždy ji rád znovu vidím, ona nemá naštěstí ani tušení o mé existenci, což mezi námi udržuje dokonalou harmonii. V tomto případě jsem byl ale zklamán tak dalece, že už mě dokázal potěšit jen její přízvuk, všechno ostatní mě štvalo tak, až jsem začal toužit po červeném tlačítku. Hmmm, když už jsem na to narazil...Řekněme, že jste člověk s těžkou poruchou sebeovládání, takže vás přemáhají záchvaty, při nichž se měníte v násilnické monstrum. Pokud si to uvědomujete a chcete tyto záchvaty potlačit, k čemu je vám červené tlačítko? Pokud se fakt neovládáte, můžete mít i deset tlačítek, ale kdo je stiskne? Ale scénář je od začátku do konce takových hovadin plný, takže filosofování asi nebude na místě. Nejsilnější dojem ve mně jednoznačně zanechala Susan Sarandon; ve chvíli, kdy se objevila na scéně, jsem si málem zvlhčil textil. To byl těžce hororový moment. Ještě teď sebou škubnu při každém hlasitějším zvuku. Milosrdné 2*- ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holčičí akční béčko s nenaplněným potenciálem. Pokud jde o příběh, tak ten tak nějak do puntíku odpovídá žánru. Holka s pestrou minulostí a zatraceně velkými problémy se sebeovládáním na cetě za pomstou. Nic víc, nic míň. Co se Kate týče, tak dobrý, ale upřímně řečeno dokázal bych si na jejím místě představit jinou herečku. Možná i mladší. Největší kámen úrazu je akce. Pokud jde o krátké erkové momentky, tak je to oukej. Ale jakmile dojde na něco souvislejšího. je to mizérie, což platí zejména pro rvačku s ochrankou.  Ani tak autohonička nebyla kdovíjak zábavná. Vtip vychází tak napůl a místy je to strašně nucené. Hlášky, do kterých režisérka hlavní hrdinku nutí, se pak míjí účinkem úplně. Asi nejsilnějším aspektem je tempo, které je fakt zběsilé a umožňuje, vzdor všem negativům, pohodové sledování. 60% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

První ze čtyř filmů, které letos vyšli a mají jedno společného, hlavním hrdinou je žena. Logicky ty filmy sou odsouzené ke špatnému hodnocení, už od začátku. Ale je tomu opravdu tomu tak ? Sou to tak špatné filmy, že by měli skončit v propadlišti dějin a nikdy by se neměli vytáhnout na světlo ? Ne, nebo aspoň tenhle film ne, je tedy pravda, že z těch filmů, mi tenhle přišel už od pohledu takovej slabší. A on tedy v některých směrech je slabší, hlavně tomu tedy nesluší žánr akční, jednak akce zde moc neni a je taková rychle, rychle honem, honem, takže ani neni nijak moc dlouhá, špatná vyloženě neni, ale přijde mi že kdyby tady tu akci nedělali, tak by prostě udělali líp. Pak sou to záporáci, sou takový nic moc, nejsou moc dobře vykresleni a jejich motivace, je jako kdyby vypadla z nějaké Bondovky. Ale tady bych kritiku už zastavil, protože na film se vlastně dobře kouká, nenudí a uteče rychle a je to hlavně tím, že Kate Beckinsale prostě po celou dobu filmu něco vyvádí, takže o zábavu v tomhle směru je postaráno. A taky je u toho vtipná a v tomhle směru, mně film dost překvapil, že tenhle film funguje jako komedie na jedničku a je tedy škoda, že se do toho plete akční stránka, která je prostě zbytečná. Koho bylo ve filmu trestuhodně málo, je Stanley Tucci, chemie mezi ním a Kate je skvělá. Je škoda že nemohu dát víc hvězdiček, ale podle mně by film fungoval lépe jako krimi-komedie, ale i tak si nemohu výrazně stěžovat. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama