Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát Herkules putuje do říše mrtvých, musí zachránit vesnici, kde puká země a otvírá se jícen podsvětí. Vydává se na cestu a netuší, že bohyně Héra sleduje každý jeho krok a ohrožuje všechno, co je mu drahé. Hrdina však odhalí každou lest... (oficiální text distributora)

Recenze (54)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

...alebo Herkules a rodinné problémy, Herkules a zombíci, a Herkules – krotiteľ pekelných psov. Okrem zaujímavého prvého dielu o Amazonkách sa už v týchto filmoch jasne stanovila línia, ktorej sa tvorcovia pevne držali až do konca seriálu - teda listovať si gréckymi mýtmi a ľubovoľne vyťahovať motívy, ktoré potom zakomponujú ako kulisu neutíchajúcej televíznej mlátičky. Na Herkula! ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Seriál Herkules jsem v mládí zbožňoval, ale filmy mne unikly. Tudíž tento film hodnotím z dnešního hlediska a musím říci zklamání. Herkules v seriálu prostě řešil boje s různými potvorami, bohy atd... A v tomto filmu? Řeší svoji ženu a děti, maká v kovárně atd... A zvrat? Jakási nurijská coura a hle žárlivost opravdu do vstupu do podsvětí to je nejhorší co jsem doposud s Herkulesem viděl a ani souboj s tím obrem nebyl nějak zázračný. O Diovi a jeho působení v tomto filmu se raději ani nezmiňuji, protože to je potupa pro vládce bohů. A podsvětí? Hádes tu je vyobrazen místo jako Boha podsvětí, smrti, mučení atd.. Jako jakýsi blázen u kterého se vesměs má každý dobře a sám vypadá jako Apollon či nějaký mírumilovný bůh v bílém hadříku = taky potupa. Kerberos? Pobíhá a stále pobíhá a to jak je přemožen to je hnus. Ale největší pecka je jak již mrtví zlouni umírají podruhé jen dumám jak lze umřít v podsvětí/pekle a kam se pak jako jde.... Slátanina nehodná jména Herkules. Z úcty dávám 1z5. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech už Herkules v podsvětí vyznívá trochu přihlouple, ale na druhou stranu tenkrát to v rámci TV tvorby patřilo k tomu nejlepšímu. Nostalgie je sviňa a jako člověku, který na těchto filmech vyrůstal, to i dnes přijde fajn. Jinak s odstupem musím konstatovat, že začátek je trochu nudnější, ale scény s Kerberem nezestárly. Herkules v podsvětí však ani kdysi nepatřil k mým nejoblíbenějším z pětice TV filmů o Herkulovi. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Týmto to celé Raimi nakopol. A to na úrovni, ktorá v roku 1994 nemala na televíznej obrazovke obdoby (ani konkurenciu). Kevin Sorbo ako legendárny Herakles stráca rodinu a za pomoci Anthonyho Quinna ako svojho otca Dia nachádza samého seba ako tolerantného a každému pomáhajúceho hrdinu. To boli časy. 80% za nostalgiu, lebo som si to prežil na vlastnej koži. K zvyšným štyrom celovečerákom (a z nich vyplývajúcemu seriálu a k spin-offu Xena) už taký tolerantný nie som. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Hercules (Kevin Sorbo) půjde až do podsvětí. Film ničím extra nepřekvapí,ale zárověn ani neurazí a tak se bude především líbit těm co se líbili i předchozí filmy. Po vizuálních, letitých efektech film působí stále skvěle a film je dalším super přírůstkem do Herculova dobrodružství. Proto film ocení především děti a fandové Hercula se Sorbem. ( 78 procent ) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama