Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát Herkules putuje do říše mrtvých, musí zachránit vesnici, kde puká země a otvírá se jícen podsvětí. Vydává se na cestu a netuší, že bohyně Héra sleduje každý jeho krok a ohrožuje všechno, co je mu drahé. Hrdina však odhalí každou lest... (oficiální text distributora)

Recenze (54)

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Před chvilkou jsem napsal, že Ohnivý kruh se mi líbil nejvíc. Bohužel se mi povedlo zapomenout na tento skvost. Nic tak dobrého v této sérii o Herkulovi nevzniklo. Herkules v podsvětí je naprosto úchvatný film, který vtáhne do děje a donutí vás držet Herculovi pěsti až do úplného konce. Moc děkuji celému týmu kolem Sama Raimiho za tento film. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech už Herkules v podsvětí vyznívá trochu přihlouple, ale na druhou stranu tenkrát to v rámci TV tvorby patřilo k tomu nejlepšímu. Nostalgie je sviňa a jako člověku, který na těchto filmech vyrůstal, to i dnes přijde fajn. Jinak s odstupem musím konstatovat, že začátek je trochu nudnější, ale scény s Kerberem nezestárly. Herkules v podsvětí však ani kdysi nepatřil k mým nejoblíbenějším z pětice TV filmů o Herkulovi. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

...alebo Herkules a rodinné problémy, Herkules a zombíci, a Herkules – krotiteľ pekelných psov. Okrem zaujímavého prvého dielu o Amazonkách sa už v týchto filmoch jasne stanovila línia, ktorej sa tvorcovia pevne držali až do konca seriálu - teda listovať si gréckymi mýtmi a ľubovoľne vyťahovať motívy, ktoré potom zakomponujú ako kulisu neutíchajúcej televíznej mlátičky. Na Herkula! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Týmto to celé Raimi nakopol. A to na úrovni, ktorá v roku 1994 nemala na televíznej obrazovke obdoby (ani konkurenciu). Kevin Sorbo ako legendárny Herakles stráca rodinu a za pomoci Anthonyho Quinna ako svojho otca Dia nachádza samého seba ako tolerantného a každému pomáhajúceho hrdinu. To boli časy. 80% za nostalgiu, lebo som si to prežil na vlastnej koži. K zvyšným štyrom celovečerákom (a z nich vyplývajúcemu seriálu a k spin-offu Xena) už taký tolerantný nie som. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost dobré na to, že je to televizní film. Kevinovi Sorbovi role Herkula skvěle sedla a on má herecký talent, ale škoda že ho nezůžitkoval lépe a v pozdější době nehrál v dobrých filmech. Snímek hýří nápady, triky nejsou vůbec špatné a má to dynamický děj. Bavilo mě to a ani seriál Herkules nebyl k zahození. A kromě toho moc filmů s tematikou bájné mytologie v poslední době nevzniklo. Já tedy o žádném nevím. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama