Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je odklízení nepohodlných mrtvol nová forma podnikání podobně jako střelba na objednávku? Do jaké hloubky se dokážou ponořit policejní potápěči a co nakonec pachatele usvědčí? A podaří se policejní akci utajit, než ji média prozradí pachatelům? (Česká televize)

Recenze (69)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navrat k plne spokojenosti... Ondra Sokol bohate vykompenzoval herecke zavahani v.minulem dile, jeho psi pohled na otazku "Vy jste ho nasli" byl vse rikajici. Na Pliska s Kozakem jsem si uz asi zvykl, Kozak se mi zda vsak stale herecky nejslabsi. Fridrich se Stranskym v rolich policejnich sefu jsou taktez charismaticti a hodni maximalni pochvaly. A konecne se k hereckemu slovu dostal i Ondrej Ruml. Tempo,atmoska,hudba, rezie. Plne spokojenych stopro. Udate 11.2.: Lidi, nehledejme za postavama konkretni policajty. Jasne, jedna se o skutecne pripady, vystupujou skutecni zlocinci a skutecne obeti. Ale stale to je zanr dramatickeho serialu. Nedelejme z toho dokument o konkretnich policajtech. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dnešní díl se opravdu povedl. V příběhu se orientuji, už mi nevadí ani kamera, ani cigaretový dým a soustředím se na všechny další nové události. Jsem napnutá k prasknutí a strašně mě mrzí, že už bude jen jeden díl, protože se seriál opravdu vydařil. I když jsem zpočátku nějaké výhrady měla, teď jsem ráda, že jsem ho sledovala a moc se těším na závěrečnou epizodu. ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná práce na tomto seriálu, a klobouk dolů policistům. Škoda že všude jsou krtci. Jako večeřet při tom louhovým těle, no teda to byla síla. Celej seriál je hodně uvěřitelnej a to je vidět i na zbytcích těla. Krásně zahraný psychouš Černý, určité herce má člověk zaškatulkované do jiného žándru, např. komedie a potom perfektně zahrajou vážnou roli. Jsem ráda, tento seriál ukazuje že máme spoustu /i mladších,/ kvalitních herců. Jde vidět, že tu Sokol září a sedí mu role. Prostě samá pozitiva. Několik dějových linek, které nebrzdí celý příběh. Doporučuji každému. A hlavně u tohohle dílu nejíst. XD ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tíživé dusno před bouří, která se zjevně strhne v posledním díle. Titěrná, zejména administrativní práce před realizací, bez ohledu na spánek, jídlo, rodinu, jelikož pokud vše nebude na 105%, mohou jít roky práce do kopru. Tihle lidi jsou pro společnost k nezaplacení. Samozřejmě mimo těch, kteří mají svého Arména ve skříni… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda byla takovou lahůdkou. Zatímco v její první části gradoval předchozí děj, druhá polovina fungovala jako příprava na finále celého seriálu. Dohromady to pro mě byla napínavá záležitost s parádní atmosférou. Zvláštní pro mě bylo hlavně to, že jsem cítil napětí, přestože jsem pochopitelně dopředu věděl, jak to dopadne. A to je jasný bod pro tvůrce; pokud zvládnou tak poutavým způsobem natočit seriál o velmi známém případu, nemusím nad českou filmovou a seriálovou tvorbou lámat hůl. / Poučení: Neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • V 58. minutě je vidět budova Urologické kliniky VFN, která je zde prezentována jako budova PČR Středočeského kraje. (Winster)
  • Před vytažením druhého sudu Kozák skočí po hlavě do vody. V zápětí, po epizodě s novináři, stojí na palubě člunu a má suché vlasy i plavky, což lze poznat, když má na sobě tričko, jelikož to je suché, přitom když měl mokré plavky, tak by mělo být tričko také mokré. (Brain)

Reklama

Reklama