Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Let č. 136 spoločnosti Trans Allied premávajúci na pravidelnej vnútroštátnej linke z New Yorku do Detroitu unesie štvorica po zuby ozbrojených teroristov, ktorí za prepustenie rukojemníkov žiadajú prepustenie svojho uväzneného vodcu – a ktorí let presmerujú do Londýna! Aby kompetentných presvedčili, že nie sú žiadni amatéri a svoje brutálne hrozby myslia vážne, ešte v New Yorku vyhodia svoju prvú obeť, príšerne utýraného inžiniera, na rolovaciu dráhu letiska a o niečo neskôr zastrelia letušku a jedného z pasažierov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nečekaně kvalitní a napínavej thriller na moje oblíbený téma. Neměl jsem o tomhle filmu ani potuchy, až dneska jsem ho náhodou objevil na youtube. Teroristi tady rozhodně nejsou z kategorie těch umírněných a z ničím se neserou. Vyjednávači jsou bezmocní navíc atmosféru neustálého strachu ještě podporuje zlověstná a dynamická osmdesátková hudba a ani konec tu není z kategorie těch obvyklých. Nechci nic vykecávat, pokud máte rádi podobný filmy, tak na to mrkněte. Já jsem velmi spokojen a překvapen.85% ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Relativně realisticky ztvárněný thriller, ve kterém teroristé unesou dopravní letadlo za účelem osvobození jejich hlavního bad guy. Zhruba takto by to asi probíhalo? Žádný Kurt Russell ani Nic Cage tajně schovaní na palubě letadla odpravující jednoho záporáka za druhým. Jen vystrašení rukojmí na palubě a policie na letištích, která prakticky nemůže nic dělat. Pěkně natočené a v závěru i pořádně zajímavé. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama