Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

mikhail 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jeden z najlepších športových filmov histórie. Čo na tom, že príbeh je predvídateľný a dialógy ničím neohúria, keď sa v tomto filme zišla naozaj veľmi dobrá skupina hercov, ktorí dej parádne rozbehnú. Dvojka Tom Berenger a Charlie Sheen bola síce super, ale mňa najviac uchvátili Wesley Snipes alias "rýchlik" Willie Mays Hayes a Dennis Haysbert alias "voodoo" Pedro Cerrano. Tým samozrejme nechcem znehodnocovať výkon ostatných vedľajších postáv. Tie si určite tiež zaslúžia samú chválu. Ešte dodám, že si na film vždy spomeniem, keď počujem pesničku The Troggs - Wild Thing. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá komedie, ve které si přijdou na své fanoušci baseballu a konkrétně zahraniční MLB. A já se mezi tyto fanoušky řadím a pravidelně sleduji přenosy z této zámořské soutěže, takže pro mne byl tento film jako jakési zjevení na poli sportovní komedie. Bavil jsem se, film se mi líbil a s napětím jsem očekával, jak to asi dopadne. Scénář mi přišel docela dobrý, herecké výkony mírně nad očekávání a scenérie výborné. Tvůrcům se perfektně povedlo vykreslit atmosféru při zápasech MLB, hlavně na konci filmu, kdy byly zápasy Clevelandu vyprodané jsem si připadal, jako bych sledoval skutečný zápas o titul. Tak úžasná kulisa se autorům filmu povedla vytvořit. A tak dávám 55%, celkem to jsou však tři hvězdičky, protože přece jenom do těch čtyř hvězdiček malý kousek chybí... ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy v nichž loseři s vtipem vítězí. Šablona těchto filmů je sice pořád stejná, jde jenom o to dát dohromady co největší spolek zábavných týpků. Tady se to povedlo. Ačkoliv Berenger měl být největší hvězdou filmu, tak se mu Sheen se Snipesem v daleko menších rolích s přehledem yvrovnají. Charlie Sheen jako naivní, poloslepý, drsňácký nadhazovač, likvidující kovové figury na tréninku je skvělý. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Příjemná sportovní komedie z prostředí baseballu s předvídatelným dějem. To ale nevadí, protože tu hrají fajn herci - Berenger, který chce zpět svoji dívku, superrychlý a docela vtipný Snipes, drsňák Sheen. Každý z nich má nějakou tu slabůstku, kterou musí překonat, celý tým se pak musí vyrovnat s nepřízní majitelky, která chce, aby prohrávali, aby mohla klub prodat. Na 4 hvězdičky to vytahuje fantastický a napínavý závěrečný zápas, zatím jsem lepší v baseballovým filmu neviděl. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Sportovni filmova klasika s radou mych oblibenych hercu z dob, kdy jsem jeste chcal do plin a o filmech nevedel zhola nic - k filmu me privedl uplne nahodou easter egg k filmu v Borderlands 2. Premisou se jedna vicemene o totez jako o 10 let pozdeji natoceny Any Given Sunday s jedinym rozdilem - tohle je baseball. Oproti mne znamejsimu fotbalovymu filmu tohle neni tak explicitni / sokujici a humory zustavaji v mezich PG ratingu. Rekl bych, ze tak dve tretiny filmu muzou pusobit bez jiskry az do doby, kdy se luzri seberou a zacnou vyhravat. Film proslavil radu znamych hercu (Russo, Haysbert, Snipes) a bylo fajn je po dlouhy dobe zase videt zarit v necem novym. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Film aj jeho pokračovanie sa natáčali v Milwaukee, na štadióne konkurenčných Brewers. (dalver)
  • Hodiny na výsledkové tabuli ukazují 10:40. Přitom je den a prvoligové baseballové zápasy se dopoledne nehrají. (Sinecod)
  • Samotný klub Cleveland Indians skutočne v 90. rokoch prežil najúspešnejšie obdobie svojej histórie. (dalver)

Reklama

Reklama