Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jaké pocity ve mě tento film vyvolal ? Naše republika je také takový tým "outsiderů" a proto bychom potřebovali něco, co nás dokáže sjednotit. Bohužel nic takového nevidím !!! Žádná hrdost, žádná čest, žádná osobnost, která by dokázala spojit lid a ukázala jim, že budoucnost může být lepší !?! Politici a všichni, kteří mají možnost krást , krást budou, lumpové si budou žít jako v bavlnce a poctiví lidé bude čím dále více strádat a po česku "držet hubu", protože jsou na to zvyklí. Že se tento komentář netýká filmu ? Ne, asi opravdu ne. Ale již nebudu unavovat svýma depresivníma komentářema - věřte ve zrození v lepší době, v lepším a spravedlivějším světě. Protože to je to jediné co můžeme - věřit ! 5* jsem nedal, protože již nevěřím ani na pohádky ... . ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dlho som krúžil ako sup okolo tejto (ako niektorý hovoria) klasiky, no nakoniec som sa k nej predsa dostal. Lákalo ma herecké obsadení, pretože Charlie Sheena, či Wesley Snipesa mám rád, ale odradzoval ma tento šport, ktorý ma nebaví asi preto, že ho nechápem. Ako týpek, ktorý športuje mám rád športové filmy a keď už som nevedel kam skončiť, skočil som si od Wesleyho basketu (Bieli muži nevedia skákať) k jeho Prvej Lige. Baseball ma síce nezaujal stále a doteraz som z neho sprostejší ako z matiky, ale ako celok ma to bavilo, či už hercami, humorom alebo celkovou atmosférou. Fajn film, ktorý ma nakoniec milo prekvapil. 80% - 4* ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Velice slibný rozjezd - prvních 30 minut fakt našlapaných humorem a vtipnými situacemi a slovními přestřelkami. Nicméně poté to upadlo do takovému průměrného filmu, kdy se jen sem tam objevila špetka humoru. Asi se tvůrci měli rozhodnout, jestli z toho udělat totálně absurdní nadsazenou komedii (na kterou to mělo potenciál) a nebo sportovní drama (na které to bylo druhou část slabé ale). Zde je to ale z počátku komedie a potom jen film. Howgh! ()

lisi26 

všechny recenze uživatele

Tenhle film miluju. Soubor hlášek je snad nekonečný... Tvůrci mě nadchly výborným, přirozeným, realistickým zpracováním sportu. Herci opravdu vypadají jako sportovci, pohybují se jako oni. Prostřihy vypadají jako sportovní přenos a dění kolem sportu není připitomělý. Super herecké výkony a mimořádná sranda dělá dílo vynikajícím. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy v nichž loseři s vtipem vítězí. Šablona těchto filmů je sice pořád stejná, jde jenom o to dát dohromady co největší spolek zábavných týpků. Tady se to povedlo. Ačkoliv Berenger měl být největší hvězdou filmu, tak se mu Sheen se Snipesem v daleko menších rolích s přehledem yvrovnají. Charlie Sheen jako naivní, poloslepý, drsňácký nadhazovač, likvidující kovové figury na tréninku je skvělý. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Samotný klub Cleveland Indians skutočne v 90. rokoch prežil najúspešnejšie obdobie svojej histórie. (dalver)
  • Charlie Sheen v roku 2011 priznal, že pred natáčaním filmu užíval steroidy na zvýšenie svojej výkonnosti. (dalver)
  • Postavu komentátora Harryho Doyla si zahral bývalý neúspešný hráč Milwaukee Bob Uecker, ktorý po konci kariéry pôsobil 33 rokov ako komentátor. (dalver)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno