Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (225)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl poprvé hodně mimo, trailer opět jako poprvé navnadil, ale teď jsem si ten film užil nezkutečně moc na plné obrátky. Herecky dokonalost, nezkutečně našlapaný příběh, skvělá kamera a soundtrack je dokonalost filmu, konečné minuty jsou výborné, husí kůži vyvolávají, prostě někdy fakt je potřeba asi mít náladu nebo chuť a film si pořádně vychutnat obrovská spokojenost. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejde o to to zatajit, ale přímo ututlat." Křehký Marťan na Zemi mě moc nezaujal a vzhledem k tomu, že jsem mu byl v mládí dost podobný, tak vím, že žádné sympatické drsňačky směrem k nám mimoňům neupírají své pohlavní orgány. No dobře, je to film, tak se tomu pokusím věřit, ale když vrtulník pronásleduje letadlo, letadlo havaruje a než vrtulník přistane, tak mají hasiči skončené ohledání místa, tak se tomu věří jen těžko. Taky ty online přenosy na lince Mars - Země nabraly závratnou rychlost, ale abych jen nehaněl, tak nyní začnu chrlit pozitiva ... tak nic. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Atraktivní a zajímavý námět, slabší zpracování. Místy až odfláknuté. Přitom režisér Lásce na stopě Peter Chelsom znovu dokazuje, že s emocemi umí pracovat náramně. To bylo asi takhle. Raketoplán s mladou kapitánkou se vydává kolonizovat Mars. Děvče zjistí, že s sebou kromě nemalého očekávání z neznámého veze i cosi drobného v děloze. Rudá planeta zažije první porod a také jedno velké tajemství. Tím je po letech zvídavý mladík, který si dopisuje s holkou ze Země a hlavně by rád zjistil něco ze své minulosti. Dočká se. Jenže zemské klima mu nebude dělat úplně dobře. Úplně dobře na to nejdou ani tvůrci, kteří zajímavé linie poměrně rychle odbydou a víc sází na romantiku se zbytečnými náhodami a nezvládnutými skoky v ději. Věkový rozdíl mezi půvabnou Britt Robertson a rachitikem Asou Butterfieldem je výrazný, takže citovému vzplanutí divák dvakrát nevěří. Gary Oldman tradičně na jedničku. Horkou jehlou šitá pohádka, která měla na víc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Robertson ako teenagerka? Síce takmer dekáda rozdiel podľa občianskeho preukazu, ale ona je stále vhodný typ pre dievčenske postavy. Hoci ten chlapček už veru vyzeral pri nej ako dieťa. Inak zabudnuteľný film, na ktorom ma iritoval nevyvážený zvuk, veľmi rušivý element celého filmu. Pozeráte sa na normálne dialógy a naraz pustená hudba ako z repráku na Rammsteine. No aspoň som po nejakom čase videl Carlu Guginu a až po istom pátraní som zistil, že je to vlastne tá milá deva z Bon Joviho "ALWAYS". Takže nakoniec ten film predsa len nejaký prínos mal. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Když odmyslím úplně totální nesmysly jako internetové chatování z Marsu na Zem, které mělo okamžitý přenos, stále to mohl být dobrý a silný film. Co ho ale naprosto zabilo, byla ta neuvěřitelně naivní přímočarost, táhnoucí se od začátku do konce. Všechno se tam děje strašně zjednodušeně, všechno se všem daří jak po másle bez nějakého výraznějšího zádrhelu. Jeden příklad za všechny - kluk, co žil celou dobu na Marsu, jen tak uteče z karantény za holkou, se kterou si chatoval, nakráčí do školy, do které dotyčná chodí a hned ji vidí u skříněk. Uff! Mimochodem, když už jsme u ní - to byla hnusná a protivná pizda. A to, jak ti dva pořád někomu kradli auta, taky na sympatiích zrovna moc nepřidalo. Promrhaná šance. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Nátačelo se ve státech USA – Arizona, Kalifornie, Colorado, Florida, Nevada, Nové Mexico a Utah. (griph)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama