Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina príbehu ujde, ale ďalšie pokračovanie s prihliadnutím na dvojhodinovú stopáž je nudné. Film ako taký je natočený v rodinnom štýle snažiaci sa o voľné úsmevné dobrodružstvo, dejovú nadsádzku a miestami aj citové poňatie, ktoré však zase nie veľmi funguje. Ono to je spôsobené aj úplnou predvídavosťou vývoja deju, lebo nič originálne tu v podstate nemožno nájsť. Pár akčných scén stačí tak na trojminútový trailer. Časť filmu postráda logiku. Nebol by to americký film, keby sedemnásťročnú hrdinku nehrala o desať rokov staršia herečka. Pre mňa bol film sklamaním, meno režiséra a dobrí herci by mali priniesť aspoň priemernú zábavu. Ale ani to skoro nie. Prelínanie dvoch dejových osnov dokonale narušuje súvislosť rozprávania a neustále kecanie je veľmi dobré na zaspanie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mi dalo vzpomenout na 80. a 90. emzácká dobrodrůža typu E.T., Starman a tak podobně. Jo, tady je to sice bez ufounů, ale koncept je stejný. Zkrátka nostalgie jako blázen s mraky sentimentu a romantického dobrodružství. A i když to není obvykle můj šálek kávy, tak teď se mi to trefilo do noty. Výhrady nemám ani k hercům, ačkoliv je fakt, že Britt Robertson jsem teenagerku nežžal ani se zavřenýma očima. Ale to se dalo v pohodě přežít. 75% ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zručně vyrobená směska scifi, akčního filmu a falešné romantiky. 1) Zajímavý námět v kostrbatém scénáři je zpracován nenápaditě. Po akčním začátku následuje nuda s občasným záchvěvem zajímavosti._____ 2) Závěrečné "odhalení" zní sice absurdně, ale přitom je to to první, co mě napadlo chvilku po začátku filmu._____ 3) 20letý Asa Butterfield byl ve stylu role umolousaný ňoumoid. Radši bych ho viděl v chlapské roli, na kterou, jak tuším, má._____ 4) Nerozhodnutým divákům mohu jen doporučit obsah TV Prima. V klidu si ho přečtěte a film už pak sledovat nemusíte. Téměř všechno už budete vědět a co ne, to za to stejně nestojí. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo, je tam plno "blbostí", ale je to safra film :D :D Plno nejasností a nesrovnalostí, ale Asa je prostě Božský :) :) Bavil mě svým výkonem a tou myšlenkou, že letí na Zemi a není si jist, co tam bude a nebude...Samotný film mě zaujal již před rokem, ale mít na to více času a prostoru, myslím si, že by tam nebyla potřeba "kopírovat" tolik co již známe. Bylo to příjemné, předvídatelné a takové miloučké :) :) Čtvrtá * je jen pro Asu, jinak by to byla "trojka" jak vyšitá :) :) Ta myšlenka - Mars - Země - dítě - super nápad :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to. Nezáživné a predvídateľné. Dosť veľká nuda napriek vloženej energii a peniazom. Trvá to neúnosné dve hodiny, ktoré sa nám tvorcovia síce snažia spríjemňovať svižným striedaním lokácií (z Marsu do NASA a odtiaľ do normálneho pozemského mesta, kde to začína nebezpečne zaváňať Starmanom), ale čo z toho, keď dospelí aj detskí herci sú dosť o ničom (vrátane Garyho Oldmana, ktorého houmlesácko-hipisácky vlasato-bradatý imidž sa mi nepáči). Najlepšia je nakoniec asi snaživá, síce občas afektovaná, ale milá a pekná Britt Robertson (Pod kupolou, Mr. Church, Psia duša). ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)
  • Malou roličku si zde během scény ve třídě střihli youtubeři Joey Graceffa a Lele Pons. (Kacitr)

Reklama

Reklama