Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavé nápady a trefné narážky tomu rozhodně neschází. Nicméně se neubráním pocitu totálně promrhaného potenciálu. Dospělácká verze Cartmena a senilní důchodcovská verze Randyho, na to jsem byl natěšený jak moderní dvanáctka na svoji první soulož. Pocity z tohoto speciálu mám ovšem snad i horší než ta chlípná dvanáctka. Celý díl má nepříjemně přiškrcené koule. Na tohle nejsem od tvůrců moc zvyklý. [55 %] ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? South Park je klasika, miluju to strašně moc let a drží si úroveň (narozdíl od Simpsnů či dalších podobných seriálů) do teď. Ano, pár posledních řad bylo slabších, ale stále je to koukatelné a tenhle poslední film byl fakt super. Vtipný to rozhodně je, akorát momentálně asi spíš pro fandy, většina fóru odkazuje na reálie ze seriálu. Budoucnost byla nejen trefná, ale i příjemně nostalgická. Skvělej filmek. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že sa nám tu schyľuje k veľkému finále. Post Covid je skvelou víziou budúcnosti. Samozrejme podľa toho najlepšieho čo mohli Parker a Stone z celého svojho univerza namixovať. Ani nie tak zábavné ( hoci to má svoje momenty) ako trefné. A to vo všetkých aspektoch ku ktorým sa vyjadruje. Z kedysi hrdinov sa stali lúzri. What a sad world. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Trochu nečekaný směr, ale sedlo mi to. Frků míň, ale zápletka celkem zajímavá. Těším se na další díl. Nejvíc mi to připomínalo staré "futuristické" díly Simpsonových. Takže asi Simpsons did it. Ale všichni asi tušíme, kdo za smrt Kennyho může - Trey a Matt. Odkazy na oba Blade Runnery taky potěšily. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Covid-19 skončil tečkou za očkováním a je třeba se posunout do budoucnosti. Budoucnosti plné pesimstů, přecpaných domovů důchodců a korektního humoru. Víte jak se říká transgender ženě, která jde na potratovou kliniku? Rebeka a je to úžasná žena. Deprese negativita a podezřívání. Dospělost hrdiny změnila, ale přesto jsou pořád stejní. Otevřený konec naznačuje kam půjdeme. Do doby roušek a nefungujícího očkování, které pomůže zajistit na důchod naše elity. Protože v budoucnosti budeme bránit starým lidem zemřít. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno