Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

gemi 

všechny recenze uživatele

Jako otevírák nové série výborné, jako samostatný film to ale fungovat nemůže, protože to skončí ve chvíli, kdy to položí klíčové otázky na stůl. Pokud je to samostatný film, tak mu prostě půlka chybí. Ale v té první je všechno - hyper-hyperkorektnost, globální změna klimatu, antivax, všechno je "-plus"... EDIT: 25. 2. 2024, druhé zhlédnutí. Tak se nakonec ukázalo, že to JE první díl a už se těším na druhý. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavé nápady a trefné narážky tomu rozhodně neschází. Nicméně se neubráním pocitu totálně promrhaného potenciálu. Dospělácká verze Cartmena a senilní důchodcovská verze Randyho, na to jsem byl natěšený jak moderní dvanáctka na svoji první soulož. Pocity z tohoto speciálu mám ovšem snad i horší než ta chlípná dvanáctka. Celý díl má nepříjemně přiškrcené koule. Na tohle nejsem od tvůrců moc zvyklý. [55 %] ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

South Park za ta léta prošel vskutku ohromnou transformací a je až k neuvěření, že za touto značkou stojí stále ti stejní lidé. Je moc dobře, že si do toho nenechají kecat a dále nás zásobují tou nejkvalitnější možnou komedií! Aneb Trey Parker a Matt Stone si pro nás připravili další údernou COVIDovou satiru. Příběh speciálu je možná na někoho příliš komplikovaný, ale pokud člověk viděl dostatek seriálových epizod, které k tomuto zvratu přímo směřují, tak si podívanou náramně užije! Nápad to byl vskutku skvělý, neboť jsem se vždy zajímal kam se asi budou ubírat životy mých oblíbených postaviček. Nyní dokonce obohaceno o možnou budoucnost post pandemického světa. Nejvíce mne bezesporu oslovila transformace Erica, který se tímto způsobem postaral o drtivou většinu vtipných scén, ale v zásadě jsem byl spokojený se vším z této epizody a moc si přeju, aby měl tento krátký film co nejdříve pokračování. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Spíš jen nucené pleasure pro fandy South Parku, mezi které se já naštěstí neřadím, a tak můžu hodnotit objektivně. Občas se sranda povede, občas je to nudnější, nicméně celá tahle parodie na lockdown i pitomost antivaxxerů je sama o sobě celkem zábavná. Uteče to rychle a nenudil jsem se, ale možná jsem čekal větší jízdu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

A to jsou ty tři hvězdy jen za několik geniálních a naprosto trefných hlášek (nejvíc mě dostal ultra-korektní humor budoucnosti, ten byl fakt přesný :D) a za to, že to není jednostranné a po vzoru celého seriálu to stále dostatečně ryje do všech stran. Klady tu skutečně jsou, ne že ne, navíc je dost zajímavé vidět kluky v dospělosti a pozorovat, kam se všichni posunuli. Jenže si nemůžu pomoct, ale jede to celé jen na půl plynu a navíc je to přehnaná depka, kde toho humoru je vlastně málo, příliš se opakuje a něco kvůli té depce ani moc nevynikne. Není to prostě ten South Park, který dokázal vypovídat o depresivních tématech tak, že se u toho člověk smíchy válel po podlaze. Mělo to na víc po všech stránkách, ale kam vygraduje druhý díl jsem stejně dost zvědavý. Tenhle mě zklamal a ani to, co mohlo být absolutně nejlepší (rabín Cartman), není nakonec zas tak zajímavé. Slabé 3* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama