Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Pouštěli jsme to ve škole. Hlasování neproběhlo. Učitel rozhodl, že je to film 10+ a nám že prý již dost možná všem deset bylo, tak se to pustilo. Byli jsme znechuceni, byli jsme psychicky zdeptáni, naše mozky byly totálně zdekonstruovány. Prostě ne, rodinné filmy streamovacích služeb radši nebrat (až na vyjímky). A ani zajímavé obsazení to nezachrání. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Neurážajúca retro vianočná komédia z obdobia 80.rokov, ktorá okrem toho že je nenápadnou reklamou na jednu značku herných konzol súčasne zdôrazňuje, že materiálne veci nie sú na Vianociach ani zďaleka tak dôležité ako tie duchovné. Film vie pobaviť, má tempo pri ktorom nenudí a v rozumnom pomere dávkuje aj atmosféru čara Vianoc. Proste fajn oddychovka bez väčších chýb a jeden z tých lepších-  novších  filmov s vianočnou tématikou, ktorý ale rozhodne nie je tak kvalitný aby sa stal ďalšou vianočnou klasikou... PS: Neil Patrick Harris je skôr rozprávačom príbehu a celkovo v 8 bitových Vianociach vlastne ani nemusel hrať, keďže takmer celý príbeh je odohraný detskými hercami... 55-60% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Retro-based príbeh, ktorý by mohol mať podnázov “Honba za Nintendom“. Rozprávka od Neila Patricka Harrisa v podaní v soft štýle Barney Stinsona vždy poteší (nie je to inak ani teraz). Základná myšlienka a ponaučenie príbehu je pekná, avšak by mohla byť prezentovaná trochu dôraznejšie. Vo filmu ako aj v samotnom príbehu bol väčší potenciál. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že jsem to čekal lepší. Přeci jen název 8bitové Vánoce, k tomu Barney Stinson, kterého budu mít vždycky rád a na vrch příběh s příměsí herních konzolí. Nicméně se u toho příjemně odpočívalo a to se také počítá. Steve Zahn jako starej fotr, co si od manželky nepamatuje nic, co má udělat, ale pořád si něco sám pro sebe kutí, popřípadě nesnáší přeplněný obchoďáky byl totálně přesnej. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky stále letí, ale pokud se člověk přenese do své doby a vzpomene si na tu svou vytouženou věc, kterou k Vánocům nikdy nedostal, vřele se ztotožní s Jakem a jeho vytouženou konzolí NES, ač třeba (8 bitovým) hrám nikdy nepropadl. Natočené je to svižně, ale je na tom vidět, že rejža na to tolik peněz neměl a klasikou z ranku Sám doma se 8-Bit Christmas nejspíše nestanou. Musím ale vyzdvihnout závěr, který jak jsem zjistil, leckomu připadal divný, ale mě bez skrupulí dojal. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama