Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Pouštěli jsme to ve škole. Hlasování neproběhlo. Učitel rozhodl, že je to film 10+ a nám že prý již dost možná všem deset bylo, tak se to pustilo. Byli jsme znechuceni, byli jsme psychicky zdeptáni, naše mozky byly totálně zdekonstruovány. Prostě ne, rodinné filmy streamovacích služeb radši nebrat (až na vyjímky). A ani zajímavé obsazení to nezachrání. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Fajn retro atmosféra, navíc i s Barneym.. Celé se to točí okolo herních konzolí, což oceňuji. Snad každý kluk měl v dětství nějakou tu ďábelskou krabičku, na které strávil tuny času. Ale nepřináší mi to nic nového, chybí mi tam ta tradiční filmová vánoční atmosféra, nicméně Christmas Eve byl nádherný! Rodinný snímek, který by těm tuzemským natrhl šost, ale jako žánrovka nic extra. 40% ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dle tématu jsem se těšil hodně, ale je to průměrná rodinná mainstreamová komedie, nerdovský faktor téměř žádný. Kluk si sice přeje k Vánocům Nintendo, ale film o hrách skoro vůbec není a s minimem úprav ve scénáři by si mohl přát třeba kolo nebo snowboard. A některé scény a postavy jsou nesnesitelné. _______ fun fact: Steve Zahn je N.P. Harrisovi tak podobný, že jsem si během filmu myslel, že je to Harris v dvojroli s jiným účesem ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Je to niečo na spôsob Christmas Story pre novú generáciu. Samozrejme nedosahuje to podobných kvalít ale v podstate mám takéto príbehy plné nostalgie a detskej perspektívy rád. A úplne som tomu malému chalanovi rozumel a fandil mu aby získal svoju vytúženú konzolu. Takéto príbehy fakt dokážu človeka vrátiť späť do detstva. A to si cením. 70% ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Misty i zabavny detsky film o tom, kterak Jake Doyle ziskal svoje prvni Nintendo - zakladni premisa je postavena na lzi, protoze se prvniho Nintenda nakonec divak vubec nedocka. Film se spis mel zabyvat tim, kterak se Jake snazil na Vanoce ziskat Nintendo. Nejnesympatictejsi byl dle ocekavani Neil Patrick Harris, kteryho osobne nemam rad, a (ne)herci deti byly nakonec snesitelny. Film konci neocekavanou dojemnou pointou, ktera byla vlastne fajn. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama