Reklama

Reklama

Neumírej sám

Trailer

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj drsný filmík, ktorý sa len tak ku každému nedostane, no ten kto ho niekedy zhliadne, myslím, že ľutovať nebude. Atmosféra dosť hustá, DMX je ozaj cool a do tohto filmu perfektne zapadol a divák má konečne viac užije nielen jeho gangster-hlas, ale aj čo-to z hereckého prevedenia (preto asi jeho najlepší film). Neľútostný príbeh so skvelým, nečakaným záverom. Na konci filmu ste aj radi, že skončil tak ako skončil. A že vôbec skončil. Pre mňa 75%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Spíš než drsný thriller na mě Neumírej sám působil jako taková laciná "noir" kriminálka z černošského gangsterského prostředí. Námět není vůbec zlý, nicméně je strašně špatně zpracován, díky neexistující gradaci, nízké poutavosti a nulovému napětí jsem se docela intenzivně nudil, scénář působí dost zmateně, závěr mě vyloženě zklamal. Z herců jako jediný ujde DMX, zbytek nemá šanci nějak zapůsobit. Akční scény jsem si díky roztřesené kameře neměl šanci užít, atmosférou snímek nestrhne. Když se nad tím tak zamyslím, tak rapový soundtrack mě vyloženě vysíral, fetující černoši zrovna tak, erotické scény naprosto o ničem a zbytečné, no zkrátka film úplně o ničem. Temná, ale velmi špatná rádoby gangterka. 1/10. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Pouze z nostalgie jsem se k tomuto gangsta filmu znovu dostal. Před těmi více než devíti lety jsem to sjel v krátké době víckrát. Bylo to něco nového a tenkrát bych určité dal min. 80%. Dnes musím toto krimi ohodnotit objektivně nižším hodnocením. První třetina dost nuda, kdy máte téměř chuť to vypnout. Když tomu dáte šanci, nakonec zjistíte, že to tak hrozne nebylo. Osudy postav se protínají a vás zajímá, jak to dopadne. Vyprávění DMX na kazetách mě poměrně vtáhlo a závěr taky docela ušel. Škoda té první třetiny, 4 hvězdy bych nejspíš udělil. Takhle je to jenom za tři. 60% ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Začínalo to jako průměrné béčko a čekal jsem, že King David bude klasický ublížený klaďas s pohnutou minulostí, ale on byl normální svině, která uvěřila na karmu až příliš pozdě. Flashbacky minulosti z LA stály za to a parádně zpestřily příběh. Byla to černošká báje o fetu s jedním bělochem a stálo to za to. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejlepší věc je když od filmu nic nečekáte a dostanete velice slušnou a u tohohle filmu se nebojím říct i "áčkovou" zábavu. Celej film je dost ponurej a k tomu dost přispívá i to, že se skoro celej odehrává v noci. Kamera je zajímavá. Herci docela dobrý (stejně je pořád tma, tak nejsou moc vidět). DMX dělá hlavně sveřepý ksichty a ty mu jdou takže se do té role fakt hodí. Další velký klad je jeho nemorálnost, to se mi opravdu zamlouvalo, že to byl vlastně fakt hajzl. Nečekaně dobrej film. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama